Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cele mai bune produse high-tech romanesti, premiate de ANIS
9:50:00 AM
Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii a premiat cele mai bune proiecte high-tech realizate de companii si startup-uri romanesti. Printre acestea se afla o scoala  sistem de învățământ alternativ pentru cei interesati de tehnlolgie, un produs agro-tech sau produse IT pentru detectarea substanțelor periculoase și a drogurilor. Iata lista completa.


Eliminarea timbrului de mediu de la 1 februarie a generat o crestere considerabila a numarului de programari la RAR
9:47:00 AM
Eliminarea timbrului de mediu si a altor taxe de la 1 februarie a generat o crestere considerabila a numarului de programari in aceasta perioada in vederea eliberarii actelor necesare inmatricularii masinilor second-hand, cumparate din strainatate, a anuntat Registrulu Auto Roman (RAR), care a precizat ca va prelungi programul pentru reprezentantele sale, informeaza news.ro.


O campanie online indeamna oamenii sa dezinstaleze Uber, din cauza ca celebra aplicatie ar avea o atitudine pro -Trump
9:18:02 AM
​In SUA o campanie online sub hashtag-ul #DeleteUber invita utilizatorii aplicatiei sa o dezinstaleze si sa stearga conturile dupa ce Uber a fost criticata pentru atitudinea sa fata de protestele impotriva interdictiilor de intrare in SUA introduse de Donald Trump. Critcii Uber spun ca aplicatia trebuie boicotata si fiindca CEO-ul Uber face parte dintr-un grup consultativ format din lideri cunoscuti din business care il sfatuiesc pe Trump.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply