Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Tillerson: SUA si NATO raman ferme in sprijinul integritatii teritoriale a Ucrainei
10:20:24 AM
​Sprijinul Americii si al NATO pentru Ucraina ramane solid, a declarat secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson.


Un baietel din Bailesti a murit de rujeola, numarul deceselor din cauza bolii ajungand in Romania la 18
10:04:38 AM
Un baietel de doi ani si doua luni din orasul Bailesti, judetul Dolj, a murit din cauza rujeolei, copilul nu fusese vaccinat si nu avea certificat de nastere. Pana in prezent, in Romania au fost confirmate in total 4.025 de cazuri de rujeola, inregistrandu-se 18 decese, potrivit News.ro.


Rusia inregistreaza prima crestere a PIB-ului, dupa doi ani
10:01:06 AM
Rusia a inregistrat in trimestrul IV din 2016 o crestere a produsului intern brut de 0,3% in cifre anualizate, marcand astfel prima sa crestere anuala din ultimii doi ani, potrivit cifrelor oficiale publicate vineri si citate de AFP.


Piata Huet si Biserica Evanghelica din Sibiu vor fi restaurate cu bani UE. Ministrul Sevil Shhaideh a semnat contracte de finantare din fonduri europene, de aproape 500 de milioane de lei
9:55:00 AM
Piata Huet si Biserica Evanghelica din Sibiu vor fi restuarate cu bani europeni, prin Programul Operational Regional (POR), valoarea proiectului fiind de circa 22 milioane lei. Contractul de finantare a fost semnat vineri de ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh. Tot vineri, ministrul a semnat contractul de finantare pentru extinderea si modernizare retelei de apa si canal in judetul Bistrita Nasaud - in valoare de circa 55 milioane lei si reabilitarea drumului national 1C Dej-Baia Mare km. 61+500 - 147+990 - in valoare de circa 390 milioane lei.


Curtea Suprema din Venezuela si-a asumat puterile parlamentului, dominat de opozitie
9:51:00 AM
Venezuela s-a indepartat si mai mult de democratie - si se apropie de un conflict cu vecinii sai - dupa ce curtea suprema si-a asumat puterile legislative ale parlamentului controlat de opozitie, scrie Guardian.


Ministerul Energiei a deblocat a doua transa din ajutorul de salvare pentru Compania Nationala a Uraniului
9:46:25 AM
Ministerul Energiei a deblocat a doua transa din ajutorul de salvare pentru Compania Nationala a Uraniului (CNU), virand, la data de 30 martie, in conturile companiei, 13,1 milioane de lei, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei. Fondurile sunt destinate platii salariilor angajatilor CNU, dar si sustinerii cheltuielilor activitatii curente a companiei.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply