Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Marea Sfidare. E prea mult!
3:36:00 PM
Domnul condamnat penal Liviu Dragnea* se lauda ca a primit amenintari cu moartea. Asadar victima e el, si nu poporul roman pe care il omoara lent si sistematic, de 27 de ani, partidul ctitorit de Iliescu, trecut prin haltele Nastase si Ponta, si la carma caruia se afla astazi Liviu  Dragnea, victima si erou deopotriva. Amenintat cu moartea, domnul condamnat penal ne anunta ca nu cunoaste frica si ca e gata "sa moara in picioare".


Premierul Yildirimanunta ca Turcia va semna cu Regatul Unit un acord de liber-schimb dupa Brexit
3:06:58 PM
Premierul Binali Yildirim a anuntat sambata dupa-amiaza ca Marea Britanie si Turcia au de gand sa semneze un acord de liber schimb imediat ce britanicii parasesc UE. Anuntul are loc dupa o prima discutie purtata de prim-ministrul Theresa May cu presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, transmite Reuters, citata de News.ro.


Sapte traficanti de migranti, arestati preventiv. Zece au fost pusi sub control judiciar
3:03:39 PM
Magistratii Tribunalului Arad au decis, in noaptea de vineri spre sambata, arestarea preventiva pentru 30 de zile a sapte dintre cei 17 suspecti retinuti de catre procurorii DIICOT in cazul retelei de traficanti de migranti pe ruta Turcia - Romania - Ungaria - Germania, in vreme ce pentru ceilalti zece a fost instituita masura controlului judiciar pentru 60 de zile, transmite Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply