Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Programul Prima masina a fost corelat cu programul Rabla
1:13:00 PM
Voucherele obtinute prin Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national (Rabla) vor putea fi utilizate drept avans pentru achizitionarea unui autoturism nou prin Programul "Prima masina", se arata intr-o Hotarare adoptata miercuri de Guvern. Actul normativ coreleaza cele doua programe guvernamentale.


Donatiile pentru achizitia Cuminteniei Pamantului vor fi deduse din impozitul pe profit
1:03:20 PM
Guvernul a adoptat, miercuri, o ordonanta de urgenta pentru stabilirea masurilor necesare in vederea asigurarii resurselor financiare pentru achizitionarea sculpturii "Cumintenia Pamantului", prin care donatorii isi vor putea deduce aceste donatii din impozitul pe profit, iar campania de subscriptie publica va fi demarata la jumatatea lunii aprilie, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, potrivit Agerpres.


Dan Suciu ramane la Guvern si devine secretar de stat
12:55:33 PM
Dan Suciu a fost numit secretar de stat stat in cadrul Cancelariei Prim-ministrului si purtator de cuvant al Guvernului, incepand cu 1 aprilie, potrivit unei decizii a prim-ministrului, publicata miercuri in Monitorul Oficial. Astfel, Dan Suciu va ramane la Guvern. Dacian Ciolos a mai decis numirea lui Catalin Drula pe functia de consilier de stat in Cancelaria prim-ministrului. Drula ocupa functia de consilier al premierului pe probleme de infrastructura.


Guvernul a aprobat un proiect de lege care permite blocarea site-urilor si citirea mesajelor email
12:50:57 PM
Cabinetul de ministri a miercuri un proiect pregatit de Ministerul Afacerilor Interne prin care se instituie, practic, cenzura Internetului, scrie agora.md. Proiectul isi propune combaterea pornografiei infantile si a terorismului, dar contine mai multe prevederi prin care statul are dreptul sa blocheze site-uri, sa verifice email-urile personale sau sms-urile si permite citirea mesajelor Viber, Telegram sau WhatsApp.


Pozitia Guvernului asupra legii care modifica indemnizatiile de crestere a copilului: Este datoria celor care fac acest proiect de lege sa vina cu sursele de finantare/ Suntem intr-un cadru bugetar extrem de restrans
12:32:18 PM
Reprezentantii Guvernului considera ca este datoria Parlamentului sa indice sursele de finantare pentru aplicarea legii care modifica indemnizatiile de crestere a copilului. Aceasta in conditiile in care Parlamentul a fost cel care a aprobat miercuri legea prin care este eliminat plafonul maxim al indemnizatiei. "Este datoria celor care fac acest proiect de lege sa vina cu sursele de finantare, pentru ca suntem intr-un cadrul bugetar extrem de strans", a declarat miercuri Dan Suciu, purtatorul de cuvant al Guvernului.


Directoarea de gradinita filmata in timp ce lovea copiii a fost retinuta de politie
12:27:00 PM
Directoarea gradinitei din Bucuresti filmata in timp ce lovea copiii a fost retinuta de politie pentru rele tratamente aplicate minorilor. Ea a fost audiata la Sectia 17 de politie, anunta Digi 24. Gradinita "Flipper Garden" din Cotroceni functiona ilegal, fara autorizatie, de 14 ani.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply