Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Reuters: 50.000 de manifestanti in strada la Bucuresti, cea mai mare demonstatie dintr-un val recent de proteste
1:56:00 PM
50.000 de manifestanti sunt duminica in strada la Bucuresti, aceasta fiind cea mai mare demonstatie dintr-un val recent de proteste impotriva planului Guvernului de a adopta gratierea si dezincriminarea unor pedepse prin Ordonante de urgenta, scrie agentia de stiri Reuters, citand estimarile Politiei romane privind numarul participantilor.


Sorin Grindeanu la Antena 3: Gratierea e in programul de guvernare - respect pentru cetatean. Nu mi-e clar ce va propune Florin Iordache
1:42:00 PM
Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, duminica seara, la Antena 3, ca, deocamdata, nu ii este "foarte clar" ce solutie va adopta Ministerul Justitiei pe tema gratierii, spunand ca asteapta propunerile venite de la Florin Iordache, potrivit News.ro. Sorin Grindeanu a sustinut insa ca gratierea exista in programul de guvernare al PSD, la capitolul privind "respectul pentru cetatean" si in ideea unui sistem judiciar normal.


CM Handbal (m): Franta - Norvegia 33-26/ Franta, campioana mondiala pentru a sasea oara
1:36:17 PM
Nationala de handbal masculin a Frantei a cucerit, duminica, la Paris, cel de-al saselea titlu mondial, dupa ce a invins in finala Campionatului Mondial reprezentativa Norvegiei, cu scorul de 33-26 (18-17).


​VIDEO Manchester United - Wigan 4-0/ Echipa lui Jose Mourinho s-a calificat in optimile Cupei Angliei
1:22:00 PM
Manchester United s-a impus fara drept de apel in partida de pe teren propriu contra celor de la Wigan Athletic (liga a doua), scor 4-0, calificandu-se in optimile de finala ale Cupei Angliei.


Participare-record si la protestul de la Sibiu: Peste 10.000 de oameni au iesit in strada
1:18:00 PM
Participare-record duminica seara si la protestul de la Sibiu, unde peste 10.000 de oameni au iesit in strada, ca si la Cluj. Protestele de la Cluj si Sibiu sunt cele mai importante ca amploare, dupa Bucuresti. Este cel mai mare protest organizat la Sibiu in ultimii ani, scrie Turnulsfatului.ro.


​LIVE COMMENT Protestul la nivelul urmator. Ce se vede pe strazile Bucurestiului
1:08:00 PM
Cand scriu aceste randuri numarul protestatarilor din Capitala a sarit bine de 35 de mii de oameni, asta din ce am vazut cu ochii mei coroborat cu surse oficiale. In tot cazul, mi s-au parut ceva mai multi decat duminica trecuta. Coada se intindea in jurul orei 20, cand am intrat de pe Calea Victoriei in redactie, de la Teatrul National la Piata Constitutiei, adica pe o distanta apreciabila. Cuvantul definitoriu: multa determinare. Sa marsaluiesti pe bulevardele Bucurestiului de peste trei ore, la minus un grad si o umezeala care iti patrunde in oase si sa continui protestul parcurgand distanta de cativa km pana la Guvern, asta arata declansarea unor energii de care Drangea si PSD ar trebui sa se teama.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply