Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

LIVESCORE Roger Federer vs Rafael Nadal, duelul din finala Australian Open (de la ora 10:30)
2:50:00 AM
Finala probei masculine de simplu de la Australian Open ii va aduce fata in fata pe elvetianul Roger Federer (35 de ani, locul 17 ATP) si spaniolul Rafael Nadal (30 de ani, locul 9 ATP), doi dintre cei mai mari jucatori din istoria tenisului. Intalnirea cu numarul 35 dintre Federer si Nadal este programata de la ora 10:30 si va fi transmisa in direct pe Eurosport si Live Score pe HotNews.ro.


Doi irakieni conduc lupta legala impotriva interdictiilor de intrare in SUA. Ordinul lui Trump a suferit o prima infrangere in justitie
2:37:03 AM
Un judecator federal a blocat sambata deportarea a zeci de calatori si refugiati din sapte tari majoritar musplmane blocati pe aeroporturi din SUA din cauza unui ordin al presedintelui Donald Trump, informeaza Reuters.


VIDEO Inter - Pescara 3-0/ Inter a urcat pe locul patru in clasament
2:19:00 AM
Internazionale Milano a castigat categoric disputa de pe teren propriu cu Pescara, scor 3-0, in etapa a XXII-a a campionatului din Italia. Echipa pregatita de Stefano Pioli a ajuns la sapte victorii consecutive in Serie A si a urcat pe locul patru in clasament.


Florin Iordache: Violatorii si criminalii peste 60 de ani nu vor iesi din inchisoare prin ordonanta. Anul acesta va incepe constructia a doua penitenciare
2:08:30 AM
Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, sambata seara, la Antena 3, ca, in urma aplicarii ordonantelor privind gratierea si modificarea codurilor penale nu vor iesi din inchisoare criminalii si violatorii peste 60 de ani, precizand ca vor exista si masuri complementare, inclusiv pentru reinsertia celor care vor fi eliberati, potrivit News.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply