Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Renault va extinde in urmatorii trei ani studioul de design de la Bucuresti
8:52:56 AM
Renault are planuri mari cu studioul de deisgn de la Bucuresti si il va extinde in urmatorii trei ani, a spus noul director al centrului, Jean Philippe Salar. In prezent sunt 30 de angajati, iar studioul lucreaza la viitoarele generatii ale modelelor Dacia si Renault. Compania franceza incurajeaza o concurenta dura intre studiourile de design, iar cel de la Bucuresti a obtinut o victorie importanta fiindca designul exterior al celui mai nou SUV Renault a fost realizat aici, de romanul Victor Sfiazof.


Probleme la Complexul Energetic Hunedoara: ISPE, firma controlata de baietii destepti ai fostului premier Ponta, nu a finalizat planul de restructurare
8:51:00 AM
Romania este obligata sa prezinte Comisiei Europene in foarte scurt timp, termenul expirand la sfarsitul anului, un plan de restructurare a Complexului Energetic Hunedoara. Insa, acum pe ultima suta de metri, acest plan nu este finalizat, dupa cum a afirmat ministrul energiei Victor Grigorescu, intr-o conferinta sustinuta vineri. Cine ar fi trebuit sa se ocupe de acest plan? Contractul pentru elaborarea planului a fost atribuit in vara, in conditii neclare, firmei ISPE (Institutul de Studii si Proiectari Energetice SA), cunoscuta ca facand parte din retea de "baieti destepti" care a gravitat in jurul fostului premier Victor Ponta si despre care HotNews.ro a scris in mai multe randuri. Ce risca CE Hunedoara daca nu e gata planul?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply