Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Mihai Gadea: Premierul Sorin Grindeanu nu demisioneaza
7:52:19 PM
Mihai Gadea a anuntat in direct la Antena 3 ca a discutat cu premierul Sorin Grindeanu si acesta a infirmat categoric zvonurile ca ar urma sa demisioneze, asa cum aratau unele zvonuri din aceasta seara. "A spus ca e o intoxicare 100%, ca nu isi da demisia, ca vrea sa guverneze in continuare", a spus Gadea, citat de Antena 3.


Sefa CSM despre OUG:Consider periculos si nedemocratic acest demers lipsit de respect fata de transparenta decizionala
7:51:02 PM
Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Mariana Ghena, a declarat, pentru Agerpres, ca adoptarea OUG privind codurile penale este un demers ''periculos, nedemocratic si lipsit de o minima aparenta de respect fata de principiile transparentei decizionale, consultarii si dezbaterii", ce creeaza "un real potential de instabilitate sociala".


Judecatorul Cristi Danilet: Exista doua solutii pentru oprirea efectelor ordonantei de urgenta care dezincrimineaza abuzul in serviciu
7:26:00 PM
Judecatorul Cristi Danilet a explicat intr-o postare pe Facebook ca exista doua posibilitati ca efectele ordonantei de urgenta adoptate de guvernul Grindeanu marti seara sa fie oprite. Fie sesizarea Curtii Constitutionale de catre Avocatul Poporului, fie sesizarea de catre CSM a unui conflict constitutional intre autoritatile statului.


Atentionari in privinta unei decizii care ar putea submina lupta anticoruptie din tara/ Ce scrie AFP despre protestele spontane din aceasta noapte
7:21:00 PM
AFP avertizeaza ca aceasta decizie ar putea submina lupta anticoruptie din tara. Masura Executivului a scos in strada mii de oameni, marti seara.


Noaptea in care Dragnea ne-a scos din UE. Romexit cu borfasi la carma Guvernului
7:18:00 PM
Abuzul de putere savarsit de Guvern marti noaptea reprezinta o lovitura grea aplicata Romaniei, nu o simpla rafuiala cu justitia si democratia. Dragnea, Iordache, Grindeanu si PSD ne-au scos din UE de facto, legalizand furtul pe intuneric, intr-o veritabila actiune nocturna de gangsteri politici. Ca sa intelegem mai bine amploarea premeditarii: in noaptea cand au dezincriminat abuzul in serviciu au scos din sfera penala si favorizarea infractorului prin emiterea de acte normative. Asfel, Grindeanu si Iordache nu pot fi anchetati ca l-au favorizat pe Dragnea sau pe alti infractori din partid.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply