Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Clasamentul WTA: Serena Williams, din nou pe prima pozitie - Simona Halep se mentine pe 4
2:54:00 AM
Ajunsa la cota 23 de Grand Slam-uri castigate, Serena Williams a revenit pe prima pozitie a ierarhiei WTA dupa ce s-a impus la Australian Open. Jucatoarea din SUA a detronat-o pe Angelique Kerber. Simona Halep se mentine pe locul patru, in timp ce pe podium a urcat Karolina Pliskova (3).


Clasamentul ATP: Roger Federer a revenit in TOP 10. Finalist la AO, Rafael Nadal a urcat pe sase
2:28:00 AM
Castigator al turneului de la Melbourne (al 18-lea titlu de Grand Slam din cariera - record absolut), Roger Federer a revenit in TOP 10 ATP, cu 3.206 puncte. Elvetianul se gaseste pe pozitia a zecea in lume, in timp ce Rafael Nadal (invinsul lui Fedex in finala de la Australian Open) a urcat de pe noua pe sase (4.385 de puncte).


VIDEO PSG - AS Monaco 1-1/ Oaspetii au revenit pe prima pozitie din Ligue 1
2:12:00 AM
AS Monaco a incheiat la egalitate, in deplasare, scor 1-1, meciul cu Paris Saint-Germain, intr-o disputa din etapa a XXII-a si a revenit pe primul loc in Ligue 1.


Franta, sondaj alegeri prezidentiale: Marine Le Pen castiga primul tur, dar pierde turul doi in fata oricarui adversar
2:11:17 AM
Un sondaj realizat de Kantar Sofres-One Point pentru Le Figaro, RTL si LCI arata ca lidera extremei dreapta Marine Le Pen ar castiga primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta, pentru locul doi luptandu-se Francois Fillon si Emmanuel Macron.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply