Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Porsche recheama in service 16.429 masini sport din liniile de modele 911 si 718. Posibile probleme la sistemul de injectie
6:54:13 AM
Porsche recheama in service 16.429 automobile 911 Carrera, 718 Boxster si 718 Cayman comercializate la nivel mondial deoarece este posibil ca suruburile de prindere a rampelor de injectie de combustibil sa se desprinda. La service, suruburile de prindere vor fi inlocuite cu suruburi reproiectate, potrivit Porsche.


Analiza. Comertul, constructiile, serviciile si IT-ul - cele mai pofitabile domenii de investitii in 2017
6:33:00 AM
Comertul, constructiile si serviciile se afla in topul celor mai atractive domenii de investitii in 2017. Pe fondul majorarilor salariale si al reducerii TVA, consumul va ramane principalul motor al economiei. In acest context se asteapta ca investitiile in comert si servicii sa ramana in continuare, cele mai atractive, potrivit unei analize KeysFin.


PSA Peugeot Citroen a batut palma cu CK Birla Group pentru investitii de 100 milioane euro in India
6:27:34 AM
Grupul auto francez PSA Peugeot Citroen a batut palma cu indienii de la CK Birla Group pentru a realiza investii de 100 milioane euro in India, la Tamil Nadu, pentru a asambla autovehicule, motoare si cutii de viteze in tara asiatica. Prin aceasta miscare PSA vrea sa se pozitioneze strategic mai bine in India, atat pentru a satisface piata locala, cat si pentru a utiliza aceasta tara ca centru de productie si export.


Fond de investitii de 250.000 euro pentru startup-uri dezvoltate la Cluj
5:47:00 AM
Un grup de oameni de afaceri din Transilvania au decis sa infiinteze un fond de accelerare, in valoare de 250.000 euro, dedicat startup-urilor care accelerate la Cluj. Cum functioneaza programul si ce startup-uri au acces la aceste finantari.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply