Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cei 44.000 Euro pentru romanii care vor deschide o afacere: OUG Start-up Nation Romania s-a publicat in Monitorul Oficial
8:53:00 AM
Guvernul a publicat, luni, in Monitroul Oficial Ordonanta de urgenta nr. 10/ 2017, privind instituirea Programului Start-up Nation Romania, prin care statul ar urma sa oefere fonduri nerambursabile de pana la 200.000 de lei (circa 44.000 Euro) celor care vor deschide o mica afacere in Romania.

  • Vezi ordonanta de urgenta atasata in articol


Adi Popa, noul jucator al echipei Reading
8:46:00 AM
Internationalul roman Adrian Popa a semnat un contract pe trei ani si jumatate cu echipa de engleza de fotbal Reading FC, a anuntat clubul aflat pe locul al treilea in liga a doua engleza, informeaza Agerpres.


Dresura de animale, eliminata din activitatea Circului Globus
8:45:00 AM
Dresura de animale a fost eliminata din obiectul de activitate a Circului Globus, potrivit unei hotarari adoptate luni de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Masura a fost luata prin modificarea Regulamentului de Organizare si Functionare ( ROF) al Circului Globus, fiind exclusa si atributia departamentului de relatii internationale de a de ocupa de formalitatile vamale pentru animalele artistilor straini care participa la spectacolele circului.


Cristian Topescu, fostul crainic sportiv, va primi titlul de cetatean de onoare al municipiului Bucuresti
8:42:00 AM
Cristian Topescu va primi titlul de Cetatean de onoare al municipiului Bucuresti "in semn de recunoastere pentru promovarea si sustinerea sportului romanesc", potrivit unei hotarari adoptate luni de Consiliul General al Municipiului Bucuresti


Calaul-sef din ISIS, cu peste o suta de victime, a murit injunghiat intr-o ambuscada
8:40:23 AM
Calaul-sef din ISIS, caruia i se atribuie peste o suta de decapitari, a fost injunghiat intr-o ambuscada din Nineveh si a murit, potrivt Daily Mail.


Gabriela Firea: Calatorii RATB vor beneficia de internet wireless gratuit in autobuze, tramvaie si troleibuze
8:27:00 AM
Calatorii RATB vor beneficia de internet wireless gratuit in mijloacele de transport in comun ale regiei, a anuntat luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, la inceputul sedintei de Consiliu General. Un proiect in acest sens a fost pus pe ordinea de zi a sedintei, a mai declarat edilul.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply