Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sorin Grindeanu, declaratii la Antena 3 in timpul protestelor: Multe dintre opinii sunt distorsionate, sunt anumite lucruri clar politice acolo
12:52:00 PM
Premierul Sorin Grindeanu a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca sustine libera exprimare in mod pasnic, dar a sustinut ca a observat la protestele din ultima saptamana opinii "distorsionate", insotite de mesaje jignitoare, pe o "tonalitate" mult prea ridicata, si a adaugat ca exista "lucruri clar politice" in aceste proteste. El a criticat si prezenta de saptamana trecuta a lui Klaus Iohannis la proteste, afirmand ca a fost o "surpriza neplacuta", potrivit News.ro.


Peste 10.000 de oameni au iesit in strada la Cluj, al doilea protest ca amploare dupa Bucuresti
12:09:00 PM
Numarul protestatarilor impotriva gratierii si modificarii Codurilor penale a depasi 10.000 la Cluj Napoca, aceasta fiind cea mai mare manifestatie dupa Bucuresti, anunta News.ro si Ziua de Cluj. Protestarii din Cluj au pornit in mars pe Strada Calea Dorobantilor, spre cartierul Marasti, urmand sa se intoarca in Piata Unirii, pe Bulevardul 21 Decembrie. Proteste de amploare sunt si la Sibiu, Timisoara si Iasi - in fiecare dintre cele trei orase au iesit in strada peste 5.000 de oameni.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply