Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Franta: Francois Fillon si sotia sa Penelope, audiati in scandalul presupuselor angajari fictive
11:59:14 AM
Candidatul dreptei la prezidentialele din Franta, Francois Fillon, si sotia sa Penelope sunt audiati luni dupa-amiaza in cadrul unei anchete care vizeaza presupuse angajari fictive ale celei din urma, scrie AFP, care citeaza surse apropiate anchetei.


Recomandare de lectura: Rolul big data in victoriile Brexit si Trump
11:43:30 AM
​Un model de prelucrare automata a datelor colectate de Facebook sau alte entitati despre utilizatorii online, conceput de un polonez, se regaseste in buna masura in spatele campaniilor ce au dus la victoria lui Donald Trump in alegerile din SUA si a taberei Brexit la referendumul desfasurat anul trecut in Marea Britanie, potrivit unei investigatii-eveniment publicate de o revista elvetiana, preluata de Vice.com.


Politistii de la Rutiera pot da amenzi pe baza informatiilor comunicate prin radio de operatorul radar, a decis instanta suprema
11:30:00 AM
Politistii de la Rutiera pot da amenzi pe baza informatiilor comunicate prin radio de catre operatorul radar, aflat in alt loc, a decis luni Inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit Agerpres.


UPDATE Sebastian Ghita, cautat de Europol
11:14:00 AM

Sebastian Ghita, disparut din Romania de la jumatatea lunii decembrie, a fost inclus pe lista "Most Wanted" a Europol, fiind, aparent, singura persoana cautata pentru coruptie de politia europeana.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply