Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ministrul Justitiei, dupa dezbaterea cu societatea civila, spune ca nu a luat inca o decizie daca proiectul gratierii va fi adoptat prin OUG, asumarea raspunderii sau de catre Parlament
8:00:00 AM
Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat luni, la finalul dezbaterilor de la Ministerul Justitiei, ca nu a luat inca o decizie daca proiectele privind gratierea si modificarea codurilor penale vor fi adoptate prin ordonanta de urgenta, prin asumarea raspunderii guvernului sau prin lege promovata in Parlament, dar a promis ca vor prelua o parte dintre propunerile facute de participantii la dezbatere.


Consiliul Concurentei si ANRE vor analiza de ce s-au dublat preturile la energie si daca a fost manipulata bursa. Ce rol au avut declaratiile alarmiste ale ministrului Energiei, ministrului Economiei si ale Transelectrica
7:57:14 AM
Pretul energiei electrice pe piata spot a bursei OPCOM a inregistrat record dupa record in ultimele doua saptamani, ajungand sa depaseasca 600 lei/MWh, in perioade de varf, fata de maxim 300 lei/MWh cat era la inceputul lunii ianuarie. Este o situatie nemaintalnita pana acum, motiv pentru care au fost sesizate Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) si Consiliul Concurentei, existand suspiciuni de manipulare a pietei. Dar cum s-a ajuns aici? Asa cum a atras atentia HotNews.ro inca de pe 13 ianuarie 2017, ministrul energiei si Transelectrica au invocat o iminenta criza energetica pentru ca Executivul sa aprobe o Hotarare de Guvern care ar putea permite blocarea exporturilor de energie. La scurt timp, preturile au explodat, fara sa fi existat nicio criza energetica. Intr-o situatie similara, dupa unele declaratii alarmiste, in iarna lui 2012, seful de atunci al Transelectrica a fost schimbat din functie.


Scandal in PNL. Voicu il ataca pe Raetchi, care a chemat tinerii din strada in PNL: Dar tinerii din partid cand pot fi promovati? Sau nu ne putem uita la ei de la inaltimea locului de deputat capatat pe criterii democratico-impuse?
7:56:00 AM
Deputatul PNL Mihai Voicu l-a atacat pe Facebook cu colegul sau de partid, deputatul Ovidiu Raetchi, dupa ce acesta din urma a facut un apel catre tinerii "din strada" sa vina in PNL "pentru a pune umarul la renasterea acestui mare partid al dreptei". Voicu afirma ca s-au cautat "obsesiv" oameni noi din afara partidului, asa cum a fost cazul lui Dacian Ciolos, despre care spune ca "si-a batut joi de noi in campania electorala" si face si trimiteri la "sefuleti care s-au considerat eterni si au tratat listele parlamentare ca pe o lista de invitati la nunta." Voicu se intreaba cand vor putea fi promovati si tinerii din interiorul partidului, "lipitorii de afise". Acelasi mesaj i-l transmite lui Raetchi, tot pe Facebook, si sotia lui Mihai Voicu, Claudia Benchescu, presedinta Cluburilor Studentesti Liberale.


A murit parintele Pac-Man, Masaya Nakamura
7:40:13 AM
Masaya Nakamura, pionier japonez al jocurilor video cunoscut ca "parintele Pac-Man", celebrul joc al anilor 1980, a murit la varsta de 91 de ani, a anuntat luni grupul Bandai-Namco, scrie AFP.


Platforma Informatica de Asigurari de Sanatate este din nou indisponibila, fiind afectate toate sistemele IT din sanatate
7:20:00 AM
Platforma Informatica de Asigurari de Sanatate este din nou indisponibila, luni, 30 ianuarie, incepand cu ora 8:30, datorita unor probleme tehnice, potrivit unui anunt facut de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS). Pana la remedierea problemelor tehnice aparute, serviciile medicale, medicamentele si dispozitivele medicale se acorda/se elibereaza in regim off-line. PIAS a mai fost indisponibila si lunea trecuta, problemele fiind remediate o zi mai tarziu. Indisponibilitatea acestei platforme afecteaza practic toate sistemele IT din sanatate, inclusiv cardul de sanatate.


Saxofonistul Kenny Garrett revine pentru a treia oara in Romania
7:16:00 AM
Saxofonistul si compozitorul Kenny Garrett revine pentru al treilea an consecutiv in Romania, pe 23 februarie, la Sala Radio din Bucuresti, unde isi va promova cel mai recent album, Do Your Dance.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply