Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Raed Arafat: Era sa inchidem o statie de metrou, dar s-a rezolvat problema
10:00:00 AM
Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat duminica, la Digi 24, ca structura pe care o conduce a fost aproape de a inchide o statie de metrou, din cauza unor probleme grave privind evacuarile intr-un eventual caz de urgenta, potrivit Agerpres.


Din februarie 2017 se pot deduce abonamentele medicale la calculul impozitului pe salarii. Studiu de caz pentru un salariu brut de 2500 lei.
9:47:14 AM
Domnul Geambilica Sictirescu este angajat ca bucatar la carciuma Adio Mama SRL cu un salariu brut lunar de 2.500 lei. Salariatul a achizitionat un abonament de servicii medicale, facturat lunar la pretul de 30 euro/luna, la cursul valabil la momentul emiterii facturii. Cunoscand faptul ca in luna februarie 2017, persoana fizica a lucrat intreaga luna - 160 ore, ca nu are alte persoane in intretinere, respectiv a achitat factura lunii februarie 2017 in data de 28 februarie pentru abonamentul medica, cursul fiind de 1 euro = 4,5 lei, ce salariu net va incasa aceasta persoana?


VIDEO Betis - Barcelona 1-1/ Catalanii au salvat un punct in minutul 90 - Tosca, integralist la gazde
9:30:00 AM
Barcelona a mai pierdut doua puncte in lupta pentru titlu, dupa ce a terminat la egalitate cu Betis, scor 1-1, in etapa cu numarul XX din La Liga. Echipa lui Luis Enrique a reusit egalarea in minutul 90, gratie golului marcat de Luis Suarez. Aflat la debut pentru Betis, fundasul Alin Tosca a fost integralist in meciul de pe stadionul "Benito Villamarin".


Infotrafic: Se circula in coloana pe DN 1 pe tronsoanele Predeal - Azuga - Busteni si Nistoresti - Comarnic
9:21:58 AM
La aceasta ora (15:30), valorile de trafic sunt in crestere pe DN1 Ploiesti - Brasov. Pe tronsonoanele Predeal - Azuga - Busteni si Nistoresti - Comarnic, autovehiculele circula in coloana pe sensul de mers catre Ploiesti, anunta Centrul Infotrafic.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply