Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Acuzatii de abuzuri sexuale intr-un centru de formare a fortelor speciale din Germania.Practicile din Pfullendorf sunt dezgustatoare, spune ministrul apararii, Ursula von der Leyen
1:50:00 PM
Abuzuri, hartuire, sechestrare si agresiune sexuala sunt acuzatiile aduse de recrutii dintr-un centru de formare de elita, al armatei germane. Intr-un orasel din landul Baden-Württemberg, scandalul e in toi: sapte soldati au fost suspendati din activitatile operationale, inspectorul general al Bundeswehr a dispus mai multe proceduri disciplinare și transferuri, iar centrul militar e pus sub supraveghere.


Cinci operatii de transplant dupa ce o fetita de 11 ani din Iasi a murit la sanius, iar parintii au fost de acord cu donarea organelor
1:34:09 PM
Ficatul şi un rinichi au fost preluaţi de medicii din Bucureşti, iar în Iaşi s-au făcut trei transplanturi - două de cornee şi un altul de rinichi.


FOTO Zeci de caini arctici, intr-o competitie de atelaje de la Baile Tusnad
1:03:08 PM
Zeci de caini arctici, impreuna cu musherii lor, s-au intrecut sambata, la Baile Tusnad, in cadrul unei competitii de atelaje canine, prima a sezonului din judetul Harghita, care a atras sute de spectatori, transmite Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply