Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Pastila fusibila
8:58:32 AM
In decembrie 1984 s-a nascut fiica mea, Ana. A fost o iarna foarte grea, cu temperaturi joase si multa zapada. Mai grea decat cea de acum si mult mai agresiva, pentru ca lipseau mijloacele de a-i face fata. Cosmarul a inceput la scurt timp dupa ce am adus-o pe Ana de la maternitate. Locuiam intr-o casa cu centrala termica proprie, cu calorifere. Treptat presiunea la gaze a scazut tot mai mult, pana la punctul zero. Nici centrala nu mai putea fi aprinsa, nici macar un ochi de aragaz.


Peste 100.000 de britanici au semnat o petitie prin care se cere anularea vizitei lui Trump la Londra
8:52:35 AM
Peste 100.000 de britanici au semnat in mai putin de cinci ore o petitie prin care se cere anularea vizitei de stat pe care presedintele Statelor Unite, Donald Trump, ar urma sa o faca in Marea Britanie la invitatia reginei Elisabeta a II-a, transmite The Independent, citat de News.ro.


Social-democratii germani l-au desemnat pe Schulz drept candidat pentru functia de cancelar
8:43:17 AM
Partidul Social-Democrat (SPD) l-a desemnat duminica, la Berlin, pe Martin Schulz, fost presedinte al Parlamentului European, drept candidat al partidului la postul de cancelar al Germaniei, la alegerile generale din 24 septembrie, transmite agentia DPA, care citeaza surse la curent cu decizia formatiunii, potrivit Agerpres.


National si Tandarica sunt teatrele bucurestene care au vandut cele mai multe bilete in 2016
8:23:41 AM
National si Tandarica sunt teatrele bucurestene care au vandut cele mai multe bilete in anul  2016, potrivit cifrelor obtinute agentia News.ro de la mai multe institutii de spectacole din Bucuresti. Teatrul National "I.L. Caragiale" din Bucuresti a vandut, in 2016, 160.000 de bilete, la care se adauga alte cateva zeci de mii de invitatii la spectacolele sale.


Stanga franceza isi alege candidatul la alegerile prezidentiale. In cursa au ramas Manuel Valls si Benoit Hamon
8:07:00 AM
Stanga franceza, slabita si divizata, isi alege, duminica, candidatul la alegerile prezidentiale din acest an, in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor primare, in care se infrunta fostul premier Manuel Valls si Benoit Hamon, fost ministru francez al Educatiei, care a castigag in mod surprinzator primul tur al alegerilor primare pentru desemnare candidatului stangii si este considerat acum marele favorit, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply