Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ce le-a spus Iohannis la Cotroceni ministrilor veniti la sedinta CSAT
12:44:16 PM
Presedintele Klaus iohannis le-a cerut azi ministrilor reuniti in sedinta CSAT sa nu adopte in sedinta de guvern proiectele de OUG privind gratierea si modificarea Codului Penal. "Au tacut toti. A fost un moment penibil", au declarat surse apropiate discutiilor.


Un prim pas in a explica de ce universul este format din planete si stele: Cercetatorii de la CERN au gasit mici diferente intre particulele de materie si omologii lor de antimaterie
12:43:00 PM
Un nou rezultat obtinut in urma unui nou experiment realizat in acceleratorul de particule de la Geneva, CERN, ar putea contribui la gasirea unei explicatii la enigma formarii universul nostru din materie si nu antimaterie, informeaza Symmetry Magazine. Cosmologii propun ca Big Bang-ul a produs o cantitate egala de materie si antimaterie, ceea ce reprezinta o enigma, pentru ca materia si antimateria se anihileaza atunci cand intra in contact, formand energie pura. Fizica particulelor cauta diferentele minuscule dintre materie si antimaterie, ceea ce ar putea explica de ce universul nostru este format din planete si stele, si nu dintr-un amalgam de lumina si energie.


Un consilier al lui Donald Trump acuza Germania ca se foloseste de un euro puternic subevaluat pentru a-si exploata partenerii comerciali
12:16:18 PM
Germania se foloseste de un euro "puternic subevaluat" pentru a-si "exploata" principalii sau parteneri comerciali, inclusiv Statele Unite, a acuzat marti un consilier al presedintelui american Donald Trump, scrie AFP.


Liviu Dragnea despre ordonantele pe justitie: Sper ca saptamana viitoare sa nu se mai discute despre a fi sau a nu fi
12:10:00 PM
Presedintele PSD Liviu Dragnea, a declarat marti seara ca guvernul trebuie sa ia o decizie in privinta adoptarii ordonantelor care modifica codul penal astfel incat sa nu se mai discute acest subiect si saptamana viitoare. Dragnea s-a plans ca nu se mai comunica pe alte subiecte si a repetat faptul ca nu intelege de ce lumea a iesit in strada avand in vedere ca nu exista formele finale ale acestor acte normative. Presedintele Camerei Deputatilor a insitat, din nou, ca nu stie ce va face guvernul intrucat nu el conduce guvernul.
  • Intrebat cum a vazut protestele din strada, Liviu Dragnea a raspuns initial: "Cum sa le vad, la televizor?" Ulterior a completat ca nu intelege de ce a iesit lumea in strada
  • Despre protestele anuntate pentru maine dimineata: "Maine pot iesi 100.000 de oameni care sustin altceva, un act guvernamental nu se poate desfasura asa."


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply