Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Deutsche Bank incaseaza inca o amenda imensa, de aceasta data pentru o schema de spalare de bani legata de Rusia
7:53:43 AM
Deutsche Bank a fost amendata cu alte 630 de milioane de dolari de autoritatile americane si britanice, de aceasta data pentru o schema financiara care a permis spalarea a peste 10 miliarde de dolari din Rusia, prin intermediul filialelor sale din Moscova, New York si Londra, scrie CNN.


Paula Ungureanu (CSM Bucuresti) a suferit o entorsa la genunchi
7:43:06 AM
Portarul campioanei Romaniei la handbal feminin, Paula Ungureanu, s-a accidentat in meciul cu HCM Roman, iar investigatiile medicale de marti au relevat o entorsa la genunchi, astfel ca handbalista va fi indisponibila timp de cateva saptamani.


Turcan anunta din nou motiune de cenzura in cazul in care Guvernul trece Ordonantele privind gratierea si modificarea Codului Penal
7:43:00 AM
PNL va depune o motiune de cenzura, daca Guvernul va merge mai departe cu OUG privind gratierea si modificarea Codului Penal sau daca-si va asuma raspunderea in Parlament, a declarat la RFI presedintele interimar al formatiunii, Raluca Turcan.


Cantaretul britanic Gary Barlow a marturisit ca nu si-a spalat parul de 14 ani
7:29:00 AM
Cantaretul britanic Gary Barlow, membru al trupei Take That si fost jurat al emisiunii X Factor, a postat pe 28 ianuarie un mesaj prin care si-a surprins fanii pe Twitter, marturisindu-le ca si-a spalat parul pentru prima oara in ultimii 14 ani, cu ocazia participarii sale in calitate de jurat la un nou show muzical televizat, Let it Shine, informeaza mirror.co.uk.


Un nou protest impotriva amnistiei si gratierii, anuntat duminica in Bucuresti. Organizatorii anunta un protest si miercuri seara, daca Guvernul nu tine cont de ce a cerut strada
7:22:00 AM
Un nou protest impotriva amnistiei si gratierii va avea loc in Bucuresti duminica, incepand cu ora 17:00. Ca si la precedentele mitinguri, protestatarii sunt asteptati sa se adune in Piata Universitatii, de unde se va pleca, cel mai probabil, in mars spre Guvern. De asemenea, organizatorii anunta ca "miercuri iesim in strada in cazul in care anuntul ministrului este unul care nu tine cont de ce au cerut strada si multe alte organizatii si institutii".


Armata a cumparat 12 noi vehicule blindate pe platforma transportoarelor Piranha pentru 42 de milioane de euro
7:15:00 AM
Armata Romana a semnat un contract de 190 de milioane de lei (circa 42 milioane euro) cu General Dynamics European Land Systems  - Mowag pentru 12 "derivate pe sasiu TBT 8x8 PIRANHA III C" ce ar urma sa alature celor 31 de transportoare Piranha din dotarea Batalionului 26 Infanterie Craiova. Cele 12 noi blindate sunt sisteme derivate - puncte de comanda mobile, aruncatoare de calibre mari, tractoare de evacuare-reparatii, vehicule de evacuare medicala, vehicule de cercetare CBRN - si vin in completarea vehiculelor de lupto deja in dotare.


Iohannis: CSAT a avizat favorabil bugetele pe securitate nationala / Bugetul facut de guvern e prea optimist, supraevaluat
7:14:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca CSAT a dat aviz favorabil proiectului de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale, chiar daca - in afara bugetelor pentru Ministerul Apararii si Ministerul de Interne- toate celelalte bugete pentru institutii din domeniu au scazut cu circa 10%. Iohannis a anuntat ca bugetul alocat pentru Ministerul Apararii e de 2%, asa cum si-a asumat Romania in NATO.


WTA St. Petersburg: Irina Camelia Begu, invinsa in runda inaugurala de Andrea Petkovic
7:13:00 AM
Venita din calificari, Andrea Petkovic (Germania - locul 52 WTA) a eliminat-o pe Irina-Camelia Begu in turul intai al turneului "Premier" de la St. Petersburg. Aflata pe pozitia 28 in lume, Irina a cedat in doua seturi, scor 6-1, 7-5. Partida a durat o ora si 37 de minute.


Modificarile la Codul Penal adoptate prin OUG, gratierea prin proiect de lege - varianta lansata de Serban Nicolae, liderul senatorilor PSD
7:09:00 AM
Serban Nicolae, liderul senatorilor PSD si presedintele Comisiei Juridice din Senat, a afirmat marti la Antena 3 ca modificarile la Codul Penal si de Procedura Penala ar putea sa fie trecute prin Ordonanta de Urgenta, invocandu-se aceeasi motivatie precum cea a Guvernului Ciolos, in timp ce gratierea ar urma sa faca obiectul unui proiect de lege. Acest scenariu a fost anuntat marti in premiera de HotNews.ro, citand surse politice.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply