Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Donald Trump, al treilea front de atac impotriva UE, dupa islamul radicalizat si Vladimir Putin - Guy Verhofstadt
10:44:52 AM
Donald Trump a devenit al treilea front de atac impotriva Uniunii Europene, alaturi de islamul radicalizat si Vladimir Putin, afirma Guy Verhofstadt, unul dintre oficialii de rang inalt ai blocului comunitar si negociator sef pentru Brexit din partea Parlamentului European, potrivit Reuters.


VIDEO Formatia Kings of Leon va sustine un concert in Romania pe 17 iunie, la Arena Nationala
10:22:00 AM
Idolii rock din Nashville, cei patru membri ai familiei Followill si ai trupei Kings Of Leon, vor sustine un concert, in premiera in Romania, sambata, 17 iunie, pe Arena Nationala. Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album intitulat "WALLS". Au fost puse in vanzare biletele, iar preturile pornesc de la 95 si ajung pana la 500 de lei.


webPR:VENIN - Frumuseti de neatins
10:17:00 AM
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" va invita sa explorati o noua expozitie temporara inedita cu exponate vii, dar si cu piese de o valoare inestimabila din colectiile muzeului, in perioada 1 Februarie - 18 Iunie 2017. "Venin - frumuseti de neatins" va propune sa descoperiti lumea fascinanta a catorva specii veninoase din lumea animala, unele dintre acestea regasindu-se in clasamentul celor mai veninoase animale din lume. Nu va fie teama! Expozitia noastra nu inteapa! Specialistii muzeului au avut grija ca totul sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta pentru dumneavoastra.


Petreanu: Miza dezincriminarii abuzului in serviciu - Marea Praduiala de 6,6 miliarde de euro
10:07:36 AM
"Guvernarea PSD seamana din ce in ce mai mult cu o spargere data la Trezorerie, planuita in detaliu de multa vreme si pusa acum pas cu pas in aplicare. Aceasta lovitura e in plina desfasurare. Abia acum, cand au inceput s-apara detalii din proiectul de buget, ne dam seama ca gratierea colectiva e doar o perdea de fum iar dezincriminarea abuzului in serviciu este un mijloc, nu un scop in sine", scrie Vlad Petreanu pe blogul sau.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply