Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Theresa May, vizita la Ankara: Este important ca Turcia sa respecte drepturile omului
11:01:21 AM
 Premierul britanic Theresa May a spus sambata la Ankara ca Turcia ar trebui sa protejeze drepturile omului si domnia legii, facand aluzie la arestarile si epurarile a mii de persoane dupa puciul esuat din 2016, transmite Reuters.


​VIDEO Liverpool - Wolverhampton 1-2/ Echipa lui Jurgen Klopp, eliminata in 16-imile Cupei Angliei
10:35:00 AM
Wolverhampton a produs surpriza in 16-imile Cupei Angliei, reusind sa o elimine pe Liverpool. Echipa din esalonul secund al Angliei s-a impus cu 2-1 pe Anfield Road, calificandu-se in optimile de finala ale competitiei pentru prima oara din 2008.


Bucuresti: Barbat eliberat din penitenciar, prins cand fura un telefon intr-un autobuz
10:33:47 AM
Un barbat de 53 de ani, eliberat din penitenciar saptamana trecuta, a fost prins, sambata, in flagrant, de politistii de la Transporturi, imediat dupa ce a sustras un telefon mobil, intr-un autobuz din Bucuresti, anunta Politia Capitalei, citata de News.ro.


FOTOGALERIE Imaginile zilei in finala feminina de la Australian Open
10:09:00 AM


Ziua a 13-a de la Australian Open le-a adus in scena pe Serena Williams si Venus Williams, protagonistele finalei feminine din cadrul editiei cu numarul 105 a turneului de Grand Slam de la Melbourne. Serena s-a impus in ultimul act si a castigat pentru a 23-a oara in cariera un trofeu de Grand Slam.


Hollande: Ar trebui sa-i raspundem lui Trump de fiecare data candvorbeste despre Brexit ca model pentru alte tari
10:04:00 AM
Presedintele francez a declarat ca tarile europene ar trebui sa-i raspunda ferm lui Donald Trump cand presedintele SUA submineaza integritatea Uniunii Europene facand apel la alte tari sa urmeze exemplul deciziei britanice de a parasi UE, transmite Reuters.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply