Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Registrul Comertului elimina mai multe taxe si tarife, incepand de miercuri
7:01:52 AM
"Incepand cu data de 1 februarie 2017, ca urmare a intrarii in vigoare a Legii nr. 1/2017 privind eliminarea unor taxe si tarife, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, la registrul comertului nu se vor mai percepe o serie de taxe", se arata intr-un comunicat al Oficiului National al Registrului Comertului.


TOP Eurostat: ​28% dintre locuintele din Romania, fara acces la internet
6:59:00 AM
Romania a fost in anul 2016 antepenultima tara a UE in privinta accesului la internet, cu numai 72% dintre gospodarii conectate, potrivit datelor furnizate mari de Eurostat, foarte importante pentru comertul si promovarea online.


Ministrul energiei Toma Petcu ar fi internat intr-un spital din Romania
6:33:00 AM
Ministrul energiei Toma Petcu este internat intr-un spital din Romania pentru tratament de scurta durata, informeaza Ministerul Energiei. "Ca atare in va relua activitatea in scurt timp. Intre timp, atributiile ministrului au fost delegate secretarului de stat Robert Tudorache", mai precizeaza Ministerul Energiei. Romania TV informase ca ministrul s-ar afla intr-o clinica din Viena. UPDATE este internat in spital pentru o afectiune superficiala si va reveni la birou in maximum doua saptamani, a declarat, marti, pentru AGERPRES, Teodora Metiu, consilier personal al ministrului.


Toyota este cea mai cautata marca auto pe Google in lume. Romanii cauta Volkswagen, in regiune domina BMW
6:18:07 AM
​Toyota este cea mai cautata marca auto pe plan global, fiind pe locul intai in 74 de tari, in timp ce BMW este lider la cautarile pe Google in 51 de tari, iar Hyundai in 17 tari. Volkswagen a fost cea mai cautata marca in tara noastra, in timp ce in Europa de Sud-Est a dominat BMW. In nicio tara Ford nu a ocupat prima pozitie, in timp ce in SUA si China Toyota a fost cea mai cautata marca auto, arata un raport al distribuitorului american de piese auto Quickco.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply