Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cristian Busu a primit inca un mandat de un an ca presedinte al Consiliului de Administratie al Electrica
2:55:32 AM
Consiliul de Administratie al Electrica a decis pe 27 ianuarie 2017 numirea lui Cristian Busu in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie pentru un mandat de un an. Tot pe 27 ianuarie, Consiliul de Administratie a hotarat revocarea lui Ramiro Robert Eduard Angelescu din functia de director executiv al Directiei Coordonare Vanzari.


Mercedes-Benz recheama in service 530 de SUV-uri din Romania: Daca esti foarte slab senzorii te-ar putea crede scaun pentru copil
2:51:32 AM
Mercedes-Benz recheama in service 530 de SUV-uri ML, GL, GLE, GLS si GLE Coupe comercializate in Romania – toate an model 2015-2016, deoarece senzorii din scaunul din dreapta ar putea “crede” ca o persoana foarte slaba este, de fapt, un scaun pentru copil, si calculatorul ar dezactiva automat airbag-ul.


Rata somajului a coborat in decembrie la 5.7%. Ca numar, Statistica a numarat 507.000 de someri romani
2:11:12 AM
Rata somajului in luna decembrie 2016 a scazut cu 0,2 puncte procentuale fata de luna precedenta (5,7%), a transmis marti Institutul National de Statistica. Numarul somerilor (in varsta de 15-74 ani), din luna decembrie 2016 a fost de 507.000 persoane, in scadere atat fata de luna precedenta (521.000 persoane), cat si fata de aceeasi luna a anului anterior (616.000 persoane).Pe sexe, rata somajului pentru barbati a depasit-o cu 1,8 puncte procentuale pe cea a femeilor (valorile respective fiind 6,3% in cazul persoanelor de sex masculin si 4,5% in cazul celor de sex feminin).


Electrica se asteapta la un grad scazut de recuperare a sumei 36,3 milioane de lei de la Transenergo, furnizor care si-a cerut insolventa
2:04:00 AM
Electrica avea la data de 27 ianuarie 2017, pe segmentul de Parte Responsabila cu Echilibrarea, o expunere de 36,3 milioane lei aferenta clientului sau Transenergo, unul dintre cei mai mari furnizori de energie din Romania, firma care si-a cerut pe 17 ianuarie insolventa. "Ca urmare a solicitarii de intrare in insolventa a clientulului, in timp ce ELSA si un alt jucator de pe piata au depus de asemenea cerereri separate de deschidere a procedurii de insolventa a acestuia, conducerea se asteapta la un grad scazut de recuperare din valoarea totala a expunerii", se arata intr-un comunicat al Electrica transmis BVB.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply