Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Chelsea si Manchester City s-au calificat in optimile Cupei Angliei
12:41:00 PM
Chelsea Londra si Manchester City au obtinut fara nicio emotie calificarea in optimile de finala ale Cupei Angliei.  Londonezii s-au impus cu 4-0 in partida de pe teren propriu contra celor de la Brentford (liga a doua), in timp ce echipa lui Pep Guardiola a trecut, in deplasare, cu scorul de 3-0, de Crystal Palace.


Dodon: Basescu nu are decat sa-si depuna inca o data dosarul daca are nevoie de cetatenia Republicii Moldova
12:39:49 PM
Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, spune ca lui Traian Basescu nu-i ramane decat sa-si mai depuna o data dosarul pentru redobandirea cetateniei moldovenesti, potrivit Unimedia.


Agrostar: Apicultorii vor protesta in strada daca nu primesc ajutorul de minimis pentru 2016
12:16:24 PM
Presedintele Federatiei Agrostar, Stefan Nicolae, a declarat sambata, la Craiova, unde a participat la constituirea Filialei Dolj a Sindicatului Apicultorilor din Romania, ca in situatia in care Ministerul Agriculturii nu va accepta sa le acorde apicultorilor ajutorul de minimis pentru pierderile avute in anul 2016, acestia ar putea protesta in strada, informeaza Agerpres.


VIDEO Hoffenheim, prima infrangere a sezonului; Bayern Munchen, victorie cu Werder Bremen
12:16:00 PM
Hoffenheim a inregistrat prima infrangere a sezonului, dupa ce a pierdut partida disputata pe terenul celor de la RB Leizig, scor 2-1, in etapa cu numarul XVIII din Bundesliga. In alt meci al zilei, liderul Bayern Munchen s-a impus in fata lui Werder Bremen, scor 2-1.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply