Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

SURSE Guvernul ar putea discuta OUG privind modificarile la Codul penal in sedinta din aceasta seara
1:48:00 PM
Toate indiciile si informatiile obtinute de HotNews.ro arata ca este foarte posibil ca guvernul sa discute in aceasta seara proiectul de OUG referitor la modificarile la Codul penal, prin care abuzul in serviciu, conflictul de interese si neglijenta in serviciu ar urma sa fie dezincriminate. Nu este clar daca doar se discuta proiectul sau se si adopta.


VIDEO Protest spontan in Capitala: Cateva zeci de persoane s-au adunat marti seara in fata Guvernului
1:42:00 PM
Cateva zeci de persoane s-au adunat marti seara in fata Guvernului pentru a protesta impotriva ordonantelor privind gratierea unor pedepse si modificarea Codurilor penale.


VIDEO Cluj: Protest spontan in Piata Unirii fata de OUG pivind dezincriminarea abuzului
1:38:00 PM
Zeci de clujeni s-au adunat in aceasta seara in Piata Unirii ca sa protesteze impotriva intentiei guvernului de a da o ordonanta privind dezincriminarea abuzului in serviciu prin care 1.000 de politicieni, primari, consilieri locali si judeteni, functionari, vor scapa de dosarele penale, potrivit clujcapitala.ro.


Piata energiei este bulversata, preturile au explodat artificial, iar Ministerul Energiei nu are nicio reactie
1:31:28 PM
Cresterea preturilor la energie pe bursa (Piata Zilei Urmatoare) pare fara oprire. Chiar daca Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) si Consiliul Concurentei au anuntat ca vor analiza motivele pentru care au explodat preturile in ultimele trei saptamani, energia continua sa se scumpeasca. Piata energiei este bulversata, dar cu toate acestea reprezentantii Ministerul Energiei nu au nicio reactie. In schimb, in urma cu trei saptamani, ministrul Toma Petcu a putut face o serie de declaratii alarmiste, care ar fi putut influenta piata energiei. Un regulament european (REMIT) interzice manipularile si difuzarea de zvonuri inselatoare pe piata energiei.


VIDEO Un grup de cimpanzei isi ucide si mananca partial fostul lider
1:30:20 PM
Cercetatorii au reusit sa surprinda o scena rara - fostul lider al unui grup de cimpanzei a fost batut, ucis si partial mancat de fostii sai supusi, scrie National Geographic. Este unul dintre cele doar noua cazuri cunoscute in care cimpanzeii ucid un membru adult al propriului grup.


San Francisco il da in judecata pe Trump din cauza ordinului care vizeaza orasele sanctuar
1:12:00 PM
San Francisco a depus marti o plangere care vizeaza ordinul executiv al presedintelui Donald Trump prin care se urmareste taierea fondurilor federale pentru pentru orasele care au adoptat politici ce le transforma in sanctuare pentru imigrantii fara documente, informeaza Reuters.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply