Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

​VIDEO Federer vs Nadal: Miracolul din sportul modern - Povestea din spatele Australian Open 2017
5:41:00 AM
Editia din 2017 de la Australian Open a parut una "ratacita" in timp, un Grand Slam desprins parca din istoria intalnirilor desfasurate in urma cu sapte-opt ani de zile. Reveniti in circuit dupa mai multe luni de inactivitate, Roger Federer si Rafael Nadal ne-au aratat ca nimic nu este imposibil, atata timp cat crezi in visul tau si muncesti ca un "nebun" pentru a-l indeplini...Intra in material pentru a vedea "povestea" turneului de la Melbourne, atat cea vazuta din fata televizoarelor, cat mai ales detalii din culise care nu au putut fi vazute de toti iubitorii tenisului.


Raluca Turcan il invita pe Ministrului Justitiei la sedinta grupurilor parlamentare reunite ale PNL
5:37:02 AM
Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, l-a invitat public pe ministrul Justitiei Florin Iordache la sedinta grupurilor parlamentare ale PNL de marti, pentru a prezenta motivele pentru care "doreste continuarea procedurilor pentru promovarea initiativelor care privesc gratierea si modificarea Codului Penal".


Un ligru, cea mai mare felina din lume, s-a nascut intr-o gradina zoo din Rusia, dintr-un leu si o tigroaica
5:22:44 AM
Un pui de ligru, incrucisare rara intre un leu si o tigroaica, s-a nascut intr-o gradina zoologica din regiunea Rostov pe Don, in sudul Rusiei, a declarat pentru AFP directorul acestei gradini, Erik Airapetian.


Korodi (UDMR): Nu este sanatos ca Guvernul sa dea OUG pe tema gratierii si a modificarii Codului Penal
5:21:05 AM
Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a afirmat la RFI ca Uniunea nu sustine adoptarea gratierii si a modificarii Codului penal prin OUG sau prin asumarea raspunderii de catre Guvern, aratand ca aceste proiecte trebuie decise in Parlament.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply