Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

De ce conceptul modern de parenting este profund gresit
3:32:35 AM
Atunci când ne creștem copiii, vom încerca tot posibilul sa ne ne asiguram ca vor deveni adulti sanatosi si fericiti. Vrem ca ei să fie oameni inteligenți, etici, buni la suflet, pentru că, la urma urmei, viitorul lor reflecta cât de bine i-am educat, nu?


Care este cea mai buna pozitie de somn pentru sanatatea creierului
3:20:23 AM
Dormitul pe lateral este cea mai buna pozitie a corpului pe durata odihnei de noapte, care ajuta la curatarea creierului de reziduuri si la reducerea riscului de a dezvolta boli neurologice, arata un studiu publicat in revista de specialitate "Journal of Neuroscience", scrie spring.org.uk.


LIVE VIDEO Dezbatere publica la Ministerul Justitiei, cu Gigi Becali in primul rand: Florin Iordache promite ca violatorii, criminalii si persoanele acuzate de coruptie nu vor beneficia de ordonanta gratierii
3:12:00 AM
Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a promis luni, la inceputul unei dezbateri publice pe tema proiectelor gratierii si modificarii codurilor penale (amnistia  mascata), ca nu vor beneficia de gratiere "violatorii, criminalii, persoanele acuzate de fapte de coruptie si recidivistii" si ca principala conditie este "recuperarea prejudiciului". Printre participanti se mai numara Florin Ghiulbenghian (condamnat la 4 ani de inchisoare in prima instanta), Florentin Scaletchi (condamnat in trecut la inchisoare), Mihai Costea.


Autoritatile au eliberat in 2016 mai putine autorizatii pentru constructia de locuinte. Fondul locativ cuprinde circa 9 milioane de locuinte, dar problemele lui afecteaza doi din cinci romani
3:08:00 AM
Autoritatile au eliberat anul trecut 38.653 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in usoara scadere (cu 1,2%) fata de anul 2015, au transmis luni oficialii Statisticii. In 2015, romanii au terminat aproape 37.000 de locuinte, ceea ce duce fondul locativla circa 9 milioane de locuinte. Vestea proasta e ca una din 3 are toaleta afara iar una din 8 are peretii vraiste.


Tesla Motors va produce motoare si transmisii in Gigafactory, uzina uriasa care face baterii
3:05:59 AM
Tesla Motors isi extinde strategic activitatea prin fabricarea de motoare electrice si transmisii in uzina Gigafactory din Nevada. Initial aceasta fabrica a fost anuntata ca fiind dedicata bateriilor, insa iata ca cererea mare pentru Tesla Model 3 – cel mai accesibil model Tesla – duce la diversificarea activitatilor din Gigafactory.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply