Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ioana-Andreea Lambru, numita pentru a doua oara in postul de secretar general adjunct al Guvernului
3:39:00 PM
Premierul Sorin Grindeanu a semnat decizia prin care Ioana-Andreea Lambru devine secretar general adjunct al Guvernului, post pe care l-a mai detinut in perioada noiembrie 2012-iulie 2014, scrie News.ro.


VIDEO 22 de taxe percepute de MAI, eliminate. Cat va costa de la 1 februarie inmatricularea unei masini si pasaportul
3:29:25 PM
Luna februarie vine cu mai putine drumuri la ghisee pentru romani. De miercuri, 22 dintre taxele percepute de Ministerul de Interne vor fi eliminate.


ANAF verifica daca familia Iohannis a declarat venituri obtinute din meditatii in perioada 1990-2017/ Administratia Prezidentiala: Klaus Iohannis si-a platit intodeauna taxele si impozitele la stat
3:12:14 PM
Administratia Prezidentiala a precizat, luni, la solicitarea News.ro, ca presedintele Iohannis si-a platit intotdeauna taxele si impozitele la stat, dupa ce ANAF a declansat un control pentru a vedea daca familia Iohannis a declarat la Fisc veniturile obtinute din meditatii in perioada cand actualul sef al statului era profesor de fizica la Sibiu.


Casa Alba da un ultimatum ambasadorilor care au criticat ordinul lui Trump privind interdictiile de intrare in SUA
2:40:00 PM
Casa Alba le-a dat luni un ultimatum diplomatilor americani care au protestat oficial impotriva decretului semnat de presedintele Donald Trump ce suspenda intrarea in Statele Unite a cetatenilor din sapte tari majoritar musulmane, scrie AFP.


SUA au desfasurat mii de soldati si armament greu in Polonia, statele baltice si sud-estul Europei
2:16:00 PM
Statele Unite au desfasurat luni mii de soldati si armament greu in Polonia, statele baltice si sud-estul Europei, in cea mai ampla consolidare de forte dupa Razboiul Rece, o masura criticata de Rusia ca parte a unei strategii agresive la frontierele sale, relateaza News.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply