Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Nicusor Dan: Cerem si saptamana aceasta prim-ministrului Sorin Grindeanu sa nu adopte in sedinta de Guvern de maine niciuna dintre OUG-urile propuse de Florin Iordache
7:03:00 AM
Liderul USR, Nicusor Dan, scrie marti, intr-o postare pe pagina sa de Facebook: "Cerem si saptamana aceasta prim-ministrului Sorin Grindeanu sa nu adopte in sedinta de Guvern de maine niciuna dintre OUG-urile propuse de Florin Iordache, care a transformat Ministerul Justitiei in Ministerul Minciunilor. Modificarea codurilor penal si de procedura penala, in varianta propusa de Florin Iordache, reprezinta aministie."


Registrul Comertului elimina mai multe taxe si tarife, incepand de miercuri
7:01:52 AM
"Incepand cu data de 1 februarie 2017, ca urmare a intrarii in vigoare a Legii nr. 1/2017 privind eliminarea unor taxe si tarife, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, la registrul comertului nu se vor mai percepe o serie de taxe", se arata intr-un comunicat al Oficiului National al Registrului Comertului.


Stoltenberg: NATO si Donald Trump sunt de acord sa dialogheze cu Rusia, dar pornind de la o pozitie de forta
6:53:23 AM
Presedintele american Donald Trump si NATO impartasesc opinia ca un dialog cu Rusia pornind de la o "pozitie de forta" este necesar, a afirmat marti secretarul general al Aliantei, Jens Stoltenberg, citat de AFP.


Ministrul energiei Toma Petcu ar fi internat intr-un spital din Romania
6:33:00 AM
Ministrul energiei Toma Petcu este internat intr-un spital din Romania pentru tratament de scurta durata, informeaza Ministerul Energiei. "Ca atare in va relua activitatea in scurt timp. Intre timp, atributiile ministrului au fost delegate secretarului de stat Robert Tudorache", mai precizeaza Ministerul Energiei. Romania TV informase ca ministrul s-ar afla intr-o clinica din Viena. UPDATE este internat in spital pentru o afectiune superficiala si va reveni la birou in maximum doua saptamani, a declarat, marti, pentru AGERPRES, Teodora Metiu, consilier personal al ministrului.


O noua transa de imprumut pentru Grecia depinde de participarea FMI - Ministerul de Finante german
6:24:04 AM
Continuarea asistentei financiare acordate Greciei depinde de finalizarea cu succes a celei mai recente revizuiri a programului de bailout si de participarea Fondului Monetar International (FMI), a declarat marti un purtator de cuvant al Ministerului german de Finante, citat de Reuters.


Sefa Casei Judetene de Pensii din Suceava, ridicata de procurorii DNA si dusa la audieri
6:24:00 AM
Maria Camelia Chitul, directoarea Casei Judetene de Pensii din Suceava, a fost ridicata, marti la amiaza, de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie si condusa la audieri, anunta Agerpres. Maria Cameloa Chitul este suspectata de angajarea ilegala a doua persoane pe functii de executie in cadrul Casei de Pensii Suceava.


Toyota este cea mai cautata marca auto pe Google in lume. Romanii cauta Volkswagen, in regiune domina BMW
6:18:07 AM
​Toyota este cea mai cautata marca auto pe plan global, fiind pe locul intai in 74 de tari, in timp ce BMW este lider la cautarile pe Google in 51 de tari, iar Hyundai in 17 tari. Volkswagen a fost cea mai cautata marca in tara noastra, in timp ce in Europa de Sud-Est a dominat BMW. In nicio tara Ford nu a ocupat prima pozitie, in timp ce in SUA si China Toyota a fost cea mai cautata marca auto, arata un raport al distribuitorului american de piese auto Quickco.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply