Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Patinaj artistic: Javier Fernandez, campion european pentru a cincea oara consecutiv
1:56:00 AM
Spaniolul Javier Fernandez a cucerit sambata seara pentru a cincea oara consecutiv titlul de campion european in proba masculina din cadrul Campionatelor continentale de patinaj artistic de la Ostrava (Cehia).


CM Handbal (m): Slovenia - Croatia 31-30/ Slovenia a castigat medalia de bronz dupa o revenire spectaculoasa
1:41:00 AM
Nationala de handbal masculin a Sloveniei a castigat, sambata seara, la Paris, medalia de bronz a Campionatului Mondial, dupa ce a invins in finala mica a competitiei reprezentativa Croatiei, cu scorul de 31-30 (13-18).


Cod galben de ceata pentru 7 judete
1:37:31 AM
Administratia Nationala de Meteorlogie (ANM) a emis, duminica dimineata, cod galben de ceata pentru judetele Ilfov, Ialomita, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Olt si Dolj unde vizibilitatea este, izolat, si sub 50 de metri, informeaza News.ro.


Un microbuz s-a rasturnat in judetul Braila din cauza poleiului: Cinci pasageri au ajuns la spital
1:34:27 AM
Un microbuz in care se aflau opt persoane s-a rasturnat, sambata seara, din cauza poleiului, pe DJ 212, in apropiere de localitatea braileana Spiru Haret, accident in urma caruia cinci pasageri au ajuns la spital, doi raniti grav, potrivit informatiilor furnizate de IPJ Braila, citate de Agerpres.


Trump a discutat sambata cu Putin. Presedintele american i-a mai sunat si pe Merkel, Hollande, Abe si Turnbull
1:05:38 AM
​Donald Trump a discutat sambata despre Siria si despre lupta impotriva Statului Islamic cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, presedintele american avand sambata mai multe convorbiri telefonice cu cativa lideri importanti din lume, informeaza Reuters.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply