Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Volkswagen ajunge in premiera cel mai mare constructor auto mondial, depasind Toyota
4:51:00 AM
​Volkswagen a anuntat ca a vandut in 2016 peste 10,3 milioane de vehicule, grupul german devansand in premiera Toyota care a fost locul intai din 2008 pana in 2015, cu exceptia unui singur an. General Motors, care a fost lider mondial cateva decenii, se situeaza pe trei.


Marea Britanie: O petitie care cere ca Donald Trump sa nu fie invitat de Regina a strans aproape un milion de semnaturi
4:45:51 AM
Aproape un milion de oameni au semnat o petitie care cere retragerea invitatiei adresate presedintelui american Donald Trump de a vizita Londra, scrie Reuters.


Merkel, semnal dur pentru politicienii penali: O diluare a intensitatii combaterii coruptiei si o relativizare a statului de drept si a politicii reformiste ar reprezenta un semnal absolut gresit in Romania
4:18:57 AM
Cancelarul german Angela Merkel i-a transmis vineri presedintelui Klaus Iohannis ca "o diluare a intensitatii combaterii coruptiei si o relativizare a statului de drept si a politicii reformiste ar reprezenta un semnal absolut gresit", potrivit Ambasadei Germaniei, care il citeaza pe purtatorul de cuvant al guvernului federal, Steffen Seibert.


Premierul Grindeanu e omul decisiv in criza. Cum isi joaca soarta politica si soarta democratiei din Romania
4:10:02 AM
Extrem de tacut pe tema scandalului urias cu gratierea penalilor si amnistia ascunsa, premierul Sorin Grindeanu e omul-cheie pentru Romania. Daca el decide, sub presiunea sefului de partid Dragnea, sa dea cele doua ordonante de urgenta, democratia din Romania va fi suspendata si ne vom intoarce in anii 90. Ultimele semnale arata insa ca Grindeanu, sub presiunea protestelor masive din tara, dar si din calcul politic, ar fi inclinat sa refuze asumarea OUG-urilor si sa arunce cartoful fierbinte la Dragnea si Tariceanu. Adica in Parlament.


Volkswagen recheama in service 836 de masini din Romania, din cauza instalatiei electrice
4:07:00 AM
Volkswagen recheama in service 836 automobile comercializate in Romania – modele Golf VII, Golf VII Variant, Sportsvan, Tiguan, Touran si Passat – deoarece este posibil ca in cazul defectarii fazei scurte sa nu aiba loc reactia de inlocuire (activarea luminii de pozitie), a anuntat producatorul auto german.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply