Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Reuters: Guvernul roman a adoptat ordonantele de urgenta privind modificarea Codului penal
6:57:00 PM
Reuters scrie despre protestele spontane din Capitala si din alte orase ale tarii, izbucnite, marti seara, in urma adoptarii ordonantelor de urgenta privind modificarea Codului penal. Nu specifica nimic despre numarul protestatarilor, dar aminteste de reactia presedintelui Klaus Iohannis, avuta la scurt timp dupa adoptarea OUG.


FOTO Ordonanta de Urgenta a fost publicata in Monitorul Oficial/ PSD face istorie: Publicare in timp record/ Cum mai poate fi blocata ordonanta
6:20:00 PM
Ordonanta de Urgenta care modifica Codul penal in sensul dezincriminarii abuzului in serviciu a fost publicata in Monitorul Oficial. Guvernul PSD a intrat in istoria "democratiei" romanesti cu o ordonanta publicata in miez de noapte la doar cateva ore dupa aprobare. Potrivit textului OUG, modificarile la Codul Penal pentru dezincriminarea mascata a abuzului in serviciu intra in vigoare la 10 zilei dupa publicarea in MOf.
Vezi in articol capturi foto cu textul Ordonantei


Washington Post scrie despre protestele spontane ce au izbucnit in Bucuresti si in alte orase din tara
6:10:00 PM
Presa internationala scrie deja despre reactia romanilor dupa ce Guvernul Romaniei a adoptat, marti seara, ambele ordonante de urgenta privind modificarea Codului penal.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply