Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Curtea de Apel Ploiesti a stabilit primul termen in recursul procesului in care Codruta Kovesi a dat in judecata Antena 3
5:58:51 AM
Curtea de Apel Ploiesti a stabilit primul termen in recursul procesului in care procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a dat in judecata Antena 3 si cativa jurnalisti ai acestui post de televiziune. Dosarul a fost inregistrat pe rolul Curtii de Apel Ploiesti la data de 26 ianuarie, iar primul termen a fost stabilit pentru 22 februarie, anunta Agerpres.


Carnea rosie este buna sau rea pentru organismul uman?
5:55:40 AM
Carnea rosie contine numeroase vitamine si minerale, esentiale pentru o dieta echilibrata. Cu toate acestea, in ultimii ani, rezultatele unor studii sugereaza ca aportul de carne rosie poate creste riscul dezvoltarii cancerului si a altor boli cronice. Dar este intr-adevar asa?


VIDEO A inceput sedinta CSAT dedicata bugetului institutiilor din domeniul securitatii nationale
5:55:00 AM
La Palatul Cotroceni a inceput la ora 12.30 sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) dedicata analizarii propunerii de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale.


Ministrul francez al Finantelor: Donald Trump, un pericol grav. Europa trebuie sa i se opuna pentru a preveni colapsul institutiilor economice globale
5:38:00 AM
Administratia americana condusa de Donald Trump reprezinta "un pericol grav" pentru comertul modial, iar Europa trebuie sa sa i se opuna pentru a preveni "colapsul institutiilor economice globale", a afirmat marti ministrul francez al Finantelor, Michel Sapin, citat de Reuters.


​SUA acuza Iranul ca a lansat o racheta balistica / Rusia spune ca tirul nu incalca rezolutia ONU
5:35:26 AM
Casa Alba a afirmat lulni ca este "la curent" cu faptul ca Iranul a lansat o racheta balistica, fara a oferi alte precizari sau detalii legate de un eventual raspuns, scrie AFP. Rusia a afirmat imediat ca Teheranul nu a incalcat rezolutia ONU prin aceasta lansare in timp ce Iranul a avertizat SUA sa nu caute "pretexte" pentru a crea "noi tensiuni".


WTA Taiwan: Elina Svitolina, cap de serie numarul unu, in turul doi
5:26:00 AM
Elina Svitolina, cap de serie numarul unu, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului WTA din Taiwan. Sportiva din Ucraina a invins-o pe Evghenia Rodina (Rusia), scor 6-0, 6-3. Favorita opt, Jelena Jankovic a parasit competitia dotata cu premii totale in valoare de 226.750 dolari - a fost invinsa de Kurumi Nara.


Fostul aghiotant al lui Liviu Dragnea, numit secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului
5:10:00 AM
Adrian Mladinoiu, fost aghiotant al liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost numit luni de premierul Sorin Grindeanu secretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului, potrivit unei decizii publicata in Monitorul Oficial, transmite Mediafax.


Experiment:Timpul petrecut pe retelele de socializare este echivalentul a 200 de carti citite pe an
5:06:00 AM
Timpul mediu petrecut in fiecare zi pe retelele de socializare ii impiedica pe oameni sa citeasca un numar de 200 de carti pe an, potrivit unui experiment realizat de Charles Chu, colaborator al site-ului Quartz, informeaza site-ul slate.fr, citat de News.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply