Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Un angajat irakian al Facebook, despre interdictia impusa de Trump: E ca si cand un guvern ar decide intr-o zi sa anuleze toate permisele de conducere fiindca sunt prea multe accidente rutiere
4:47:00 AM
Sectorul tehnologic este probabil cel mai afectat de interdictia de intrare in SUA impusa de presedintele Trump cetatenilor din sapte tari musulmane. Un angajat al Facebook nascut in Irak face o analogie interesanta, comparand controversatul ordin dat de Trump cu situatia in care un guvern ar decide sa interzica tuturor oamenilor sa mai conduca masini fiindca sunt prea multe accidente de circulatile. El povesteste si ca de multe ori la intrarea in SUA, desi avea toate actele in ordine, agentii de la emigrari au fost insistenti si l-au "puricat" indelung.


Spectacolul Un stejar va avea premiera nationala la Teatrul Tineretului Piatra Neamt, pe 4 februarie
4:41:48 AM
Regizorul Bobi Pricop si scenograful Adrian Damian vor avea in acest week-end o noua premiera - de data asta la Teatrul Tineretului Piatra-Neamt. Este vorba despre spectacolul Un stejar, de Tim Crouch, care va fi pus in scena sambata, 4 februarie, si duminica, 5 februarie, de la ora 19.00, cu paticiparea actorilor Claudiu Bleont si Ana Ciotea.


Florian Neagu, BNR: La sfarsitul anului trecut, existau 6400 de notificari de dare in plata. Ritmul a scazut de la 1000 notificari/luna la 100- 150 de notificari lunar
4:26:00 AM
Noi monitorizam in continuare situatia notificarilor privind darea in plata si pot sa va spun ca la sfarsitul lui decembrie 2016 erau 6400 de notificri, mult sub ceea ce estimam noi dupa ce aparuse proiectul legii. De asemenea, ritmul in care aceste notificari se depun a scazut sensibil - de la circa 1000 de notificari lunar, s-a ajuns la circa 100-150 de notificari", a spus marti directorul adjunct al Directiei de Stabilitate Financiara din BNR, Florian Neagu, prezent la o conferinta pe tema darii in plata, organizata de Institutul Bancar Roman.


​​SURSE Cum va trece Guvernul proiectul legi pentru Dragnea: dezincriminarea mascata a abuzului in serviciu si conflictului de interese prin ordonanta de urgenta, gratierea prin Parlament
4:23:00 AM
Modificarile la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala, care vizeaza dezincriminarea mascata a abuzului si neglijentei in serviciu, a conflictului de interese si desfiintarea de facto a institutiei denuntatorului se vor face prin ordonanta de urgenta si va fi cel mai probabil adoptata in sedinta de Guvern de miercuri, au declarat pentru HotNews.ro surse politice. Potrivit acestora, a fost eliminata conditia plangerii prealabile a institutiei pentru ca fapta de abuz in serviciu sa constituie infractiune si a mai scazut pragul prejudiciului, stabilit initial la 200 de mii de lei. Nu este clar daca a scazut sub 100.000 de lei, suma la care se ridica prejudiciul in dosarul lui Dragnea. Pe de alta parte, masura gratierii va fi propusa intr-un proiect de lege trimis spre dezbatere Parlamentului.
  • HotNews.ro a scris pe data de 18 ianuarie caliderul PSD, Liviu Dragnea, se numara printre marii beneficiari ai ambelor proiecte de ordonanta de urgenta. I se aplica atat gratierea, cat si dezincriminarea partiala a abuzului in serviciu. Proiectul de gratiere prevede ca se gratiaza in intregime pedepsele cu inchisoarea de pana la cinci ani inclusiv, indiferent de modalitatea de executare.


Procurorul general al SUA, demis de Donald Trump pe motiv ca nu l-a sustinut in legatura cu ordinul privind imigrantii
4:21:00 AM
Sally Yates, procurorul general interimar al Statelor Unite, a fost demisa de presedintele Donald Trump in urma refuzului sau "de a pune in aplicare un ordin juridic destinat sa protejeze cetatenii Statelor Unite ale Americii", a anuntat Casa Alba, scrie Mediafax, citand CNN. "A tradat Departamentul de Justitie", se arata in declaratia Casei Albe privind demiterea lui Sally Yates.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply