Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Situatie fara precedent: DLAF, o structura subordonata premierului Grindeanu, ataca dur propunerile de modificare a Codului Penal
12:01:55 PM
Departamentul pentru lupta antifrauda (DLAF), o structura aflata in subordinea premierului Sorin Grindeanu, critica dur proiectul Ministerului Justitiei de modificare a Codului Penal. DLAF arata intr-un comunicat de presa ca proiectul de OUG "este de natura sa diminueze capacitatea investigativa a DLAF si, deopotriva, indeplinirea mandatului institutional de protejare efectiva si echivalenta a intereselor financiare ale Uniunii Europene in Romania".


BMW i s-a apropiat de pragul de 30.000 unitati in 2016. Cate BMW i3 si BMW i8 s-au cumparat in lume
11:48:01 AM
BMW i, submarca eco a BMW Group, se apropie de pragul de 30.000 unitati comercializate pe an, iar in acest moment reprezinta circa 1,5% din vanzarile marcii BMW. Iata cate BMW i3 au fost comercializate in 2016 la nivel mondial si in Romania.


Ambasadorul Klemm, dupa ce Cioaba i-a propus lui Trump ca romii sa construiasca zidul dintre SUA si Mexic: Presedintele ar prefera probabil ca americanii sa-l construiasca
11:47:33 AM
Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a declarat marti, la o intalnire cu presa la Galati, ca nu avea cunostinta despre scrisoarea autointitulatului rege international al romilor, Dorin Cioaba, catre presedintele Donald Trump prin care ii transmite ca romii vor sa munceasca la construirea zidului dintre SUA si Mexic, dar ca probabil liderul de la Casa Alba ar prefera ca americanii sa construiasca acest lucru, scrie Agerpres.


Estul Ucrainei este cuprins de un nou acces de violente: 13 morti, cel mai grav bilant din ultimele luni
11:26:40 AM
Estul Ucrainei se confrunta marti cu un acces de violente intre armata Kievului si rebelii pro-rusi, in apropiere de Avdiivka, pe linia frontului, unde mii de civili au ramas fara curent electric si caldura, scrie AFP.


Rusia solicita Ucrainei sa opreasca provocarile armate in estul tarii
11:21:23 AM
Ministerul rus de Externe a cerut marti Kievului sa puna punct "provocarilor armate" in regiunile estice ale Ucrainei, controlate de rebeli, zona considerata "la limita unei catastrofe umanitare si ecologice", transmite Reuters.


Premiile mass-media ale Ambasadei Germaniei la Bucuresti 2017
11:17:19 AM
Ambasada Germaniei la Bucuresti anunta ca va acorda si in 2017 doua premii pentru mass-media, intitulate "O privire asupra Germaniei" si "Istoria si prezentul minoritatii germane din Romania", precum si premiul special "25 de ani de la semnarea Tratatului de prietenie - o privire spre trecut si viitor".


Colaborare interesanta intre McLaren si BMW. Scopul: tehnologia de combustie a viitorului
11:10:58 AM
O colaborare interesanta intre McLaren si BMW Group a fost anuntata oficial, scopul fiind acela de a dezvolta tehnologia de combustie a viitorului. In proiect mai sunt implicate firmele Ricardo, Grainger, Worrall, Lentus Composites, dar si Universitatea din Bath.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply