Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Raed Arafat spune ca a discutat cu Liviu Dragnea si ca liderul PSD nu vrea sa-l demita
8:01:54 AM
Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat duminica la Digi 24 ca a avut o discutie telefonica cu liderul PSD, Liviu Dragnea, care l-a asigurat ca doreste sa duca sistemul de interventii in situatii de urgenta mai departe, informeaza Agerpres.


Romanii ies din nou in strada impotriva amnistiei si gratierii. Proteste anuntate duminica seara in Bucuresti, alte 22 orase din tara si 8 din diaspora
7:39:00 AM
Noi proteste impotriva amnistiei si gratierii au loc duminica seara in Bucuresti, in alte 22 orase ale tarii - Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Buzau, Cluj, Timisoara, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Deva, Focsani, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Satu Mare, Alexandria, Turda Targu Jiu si Ramnicu Valcea. 8 proteste sunt programate duminica si in diaspora - la Bruxelles, Copenhaga, Paris, Chisinau, Bordeaux, Hamburg, Londra si Zurich.


De la 1 februarie se elimina 22 de taxe care erau percepute de ministerul de interne
7:09:24 AM
Incepand cu 1 februarie vor fi eliminate 22 taxe nefiscale, care erau percepute pentru diferite servicii prestate de catre structurile Ministerului Afacerilor Interne, informeaza un comunicat MAI.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply