Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Siria: Alianta kurdo-araba anunta ca a primit in premiera blindate de la administratia Donald Trump
8:57:53 AM
Alianta arabo-kurda care lupta cu jihadistii din gruparea Stat Islamic (SI) in Siria a anuntat marti, pentru AFP, ca a primit, pentru prima oara, blindate americane, precum si promisiunea administratiei Donald Trump de "mai multa sustinere".


O noua cearta in PNL, tot pe Facebook: Florin Citu, atacat de colegi pentru propunerea de relocare a banilor pentru 'Start-up Nation' catre siguranta nationala/ Ce le raspunde Citu lui Voicu si sotiei sale
8:57:00 AM
Senatorul liberal Florin Citu a fost asupra criticat de o parte dintre colegii sai de partid dupa ce a propus, intr-o postare pe Facebook adresata lui Liviu Dragnea, ca o parte din banii pentru programul "Start-up Nation" se fie relocati din buget pentru "deficitul reclamat in bugetul pentru siguranta nationala". Cea care l-a criticat deschis pe Facebook este Claudia Benchescu, presedinta Clubuilor studentesti lilberale si sotia deputatului Mihai Voicu, sustinuta in comentarii de acesta din urma precum si de altiliberali precum Daniel Gheorghe sau Sorin Moldovan. Acestia l-au acuzat pe Citu ca nu se consulta cu colegii de partid inainte de a face propuneri, iar Voicu a afirmat ca va propune in sedinta grupurilor parlamentare ca aceasta propunere sa fie respinsa. Vezi in articol ce a declarat fiecare si ce raspuns a avut Citu pentru acestia
  • Acest scandal vine la o zi dupa ce tot Voicu si sotia sa l-au atacat pe deputatul Ovidiu Raetchi, care a sustinut intr-un comunicat ca tinerii care protesteaza in strada sunt bineveniti in PNL pentru a ajuta la reformarea partidului.


Parchetul General despre OUG ce dezincrimineaza abuzul in serviciu: Modificarea nu are in vedere transpunerea deciziei CCR. / O veritabila incurajare pentru comiterea repetata de catre functionari, cu intentie, a unor fapte de abuz in serviciu
8:53:00 AM
Parchetul General critica din nou intentia Guvernului de modificare a Codurilor penale prin Ordonanta de Urgenta si atrage atentia ca dezincriminarea abuzului in serviciu "nu are in vedere transpunerea deciziei Curtii Constitutionale" si reprezinta "o veritabila incurajare pentru comiterea repetata de catre functionari, cu intentie, a unor fapte de abuz in serviciu".


Austria: Guvernul vrea sa interzica valul islamic integral in spatiile publice
8:46:02 AM
Guvernul austriac, confruntat cu ascensiunea extremei drepte, a anuntat ca vrea sa interzica valul islamic integral in spatiile publice, scrie AFP.


WTA St. Petersburg: Ana Konjuh o invinge pe Monica Niculescu - Duel cu Simona Halep in turul doi
8:27:00 AM
Ana Konjuh (Croatia - 39 WTA) a invins-o, marti, scor 1-6, 6-3, 6-2, pe Monica Niculescu (35 WTA) in turul intai al turneului "Premier" de la St. Petersburg. In urmatoarea partida, Ana o va intani pe Simona Halep (4 WTA - cap de serie numarul unu).


CNA, dupa proteste: Consiliul e constient de misiunea sa de garant al interesului public
8:27:00 AM
Consiliul National al Audiovizualului "este consient de misiunea sa de garant al interesului public" in domeniul comunicarii radio-TV, declara, marti, intr-un comunicat de presa institutia aspru criticata pentru lipsa sa de reactie fata de modul cum au fost reflectate la unele televiziuni protestele antiamnistie.
Un membru CNA s-a opus emiterii unui comunicat. Radu Calin Cristea, citat de Paginademedia.ro: "Nu stim cui sa ne adresam (...) Este vorba despre un miting neautorizat, ilegal"


Perchezitii in biroul lui Francois Fillon din Parlamentul francez, in scandalul presupuselor angajari fictive care o vizeaza pe sotia politicianului
8:23:42 AM
O echipa de politisti francezi a perchezitionat, marti, biroul din Parlament al candidatului dreptei la alegerile prezidentiale, Francois Fillon, in scandalul presupuselor angajari fictive care o vizeaza pe sotia politicianului, relateaza Reuters.


​Primaria Oradea incepe de la 1 februarie ridicarea masinilor parcate neregulamentar
8:11:31 AM
Primaria Oradea incepe de la 1 februarie ridicarea masinilor parcate neregulamentar, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, viceprimarul Florin Birta, citat de Agerpres. Tariful perceput pentru ridicare, transport si depozitarea masinii parcate nelegal este de 300 de lei, la care se adauga plata custodiei de 2 lei/ora in primele 48 de ore, iar daca soferul apare la masina si operatiunea de ridicare nu se finalizeaza, acesta va achita 150 de lei. La aceste taxe se adauga sanctiunea amenzii de 4 puncte pentru stationare interzisa (1 punct echivaland cu 10% din salariul minim pe economie) si inca 3 puncte penalizare, in jur de 145 de lei x 4.


Filmul Caini, desemnat cel mai bun lungmetraj strain de debut la gala premiilor Sindicatului criticilor francezi
8:07:00 AM
Filmul "Caini", regizat de Bogdan Mirica, a fost desemnat cel mai bun lungmetraj strain de debut, luni seara, la gala premiilor decernate de Sindicatul Francez al Criticilor de Cinema (SFCC), informeaza site-ul The Hollywood Reporter, citat de News.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply