Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Moment grotesc in istoria justitiei. Cateva scene de la dezbaterea organizata de Florin Iordache
7:02:00 AM
O zi rusinoasa pentru justitie, un guvern rupt de realitate. Mai multi penali, fosti puscariasi, rudele unor condamnati sau avocatii lor, au vorbit luni in cladirea Justitiei aceeasi limba cu ministrul. In timp ce penalii isi pledau propria cauza in fata lui Florin Iordache, pe un ecran de proiectie rulau imagini ilustrand conditiile proaste de detentie din penitenciarele romanesti. Am calcat in minister in 2005, in calitate de consilier si purtator de cuvant pentru trei luni. Niciodata nu mi-am imaginat ca Guvernul va ajunge intr-o buna zi sa lucreze chiar prin departamentul de justitie mana in mana cu borfasii, impotriva interesului public.


Cerere a unei participante la dezbaterea despre gratierea puscariasilor: De ce nu ne aratati si celula lui Dan Voiculescu, ca suntem curiosi
6:59:00 AM
O participanta la dezbaterea organizata luni de Ministerul Justitiei l-a intrebat pe ministrul Florin iordache de ce nu prezinta si cat de aglomerata este celula in care sta Dan Voiculescu, inchis la penitenciarul Rahova: "Vad ca prezentati penintenciarele aglomerate. Celula domnului Voiculescu de ce nu o prezentati?"


Actorul Antonio Banderas, transportat de urgenta la spital in urma unui incident cardiac
6:56:00 AM
Actorul spaniol Antonio Banderas a fost transportat de urgenta la un spital din Marea Britanie la sfarsitul saptamanii trecute in urma unui incident cardiac suferit in resedinta sa din comitatul Surrey, informeaza publicatia contactmusic.com, citata de News.ro.


Porsche recheama in service 16.429 masini sport din liniile de modele 911 si 718. Posibile probleme la sistemul de injectie
6:54:13 AM
Porsche recheama in service 16.429 automobile 911 Carrera, 718 Boxster si 718 Cayman comercializate la nivel mondial deoarece este posibil ca suruburile de prindere a rampelor de injectie de combustibil sa se desprinda. La service, suruburile de prindere vor fi inlocuite cu suruburi reproiectate, potrivit Porsche.


Un test de respiratie poate salva vieti prin diagnosticarea timpurie a cancerelor de esofag si stomac
6:46:25 AM
Un test de respirație, realizat de cercetatorii de la Imperial College din Londra, a demonstrat o acuratețe de 85% în identificarea cancerelor de stomac și esofag, care afectează în jur de 16.000 de bărbați și femei în fiecare an, informează The Telegraph, citat de Agerpres.


Analiza. Comertul, constructiile, serviciile si IT-ul - cele mai pofitabile domenii de investitii in 2017
6:33:00 AM
Comertul, constructiile si serviciile se afla in topul celor mai atractive domenii de investitii in 2017. Pe fondul majorarilor salariale si al reducerii TVA, consumul va ramane principalul motor al economiei. In acest context se asteapta ca investitiile in comert si servicii sa ramana in continuare, cele mai atractive, potrivit unei analize KeysFin.


Protest in justitie: grefierii si personalul conex de la trei instante din Galati si-au intrerupt activitatea
6:32:52 AM
Grefierii si personalul conex de la Tribunalul, Judecatoria si Curtea de Apel Galati, membri ai sindicatului Ius-Lex, si-au intrerupt luni activitatea timp de doua ore, anunta Agerpres. Sindicalistii sunt nemultumiti de conditiile grele de munca, lipsa de personal si diferentele salariale din justitie. Sindicatul reclama si lipsa unui dialog real cu Ministerul Justitiei.


PSA Peugeot Citroen a batut palma cu CK Birla Group pentru investitii de 100 milioane euro in India
6:27:34 AM
Grupul auto francez PSA Peugeot Citroen a batut palma cu indienii de la CK Birla Group pentru a realiza investii de 100 milioane euro in India, la Tamil Nadu, pentru a asambla autovehicule, motoare si cutii de viteze in tara asiatica. Prin aceasta miscare PSA vrea sa se pozitioneze strategic mai bine in India, atat pentru a satisface piata locala, cat si pentru a utiliza aceasta tara ca centru de productie si export.


Peste 80 de alpinisti romani, premiati la Gala Alpinismului de la Busteni
6:24:37 AM
Gala Alpinismului Romanesc, eveniment desfasurat in cadrul Alpin Film Festival, la Busteni, a reunit duminica, 29 ianuarie, sute de alpinisti si iubitori ai muntelui, dintre care peste 80 dintre cei mai importanti alpinisti ai Romaniei care au reusit sau au incercat sa atinga unul dintre cele 14 varfuri de peste 8000 de metri ale lumii.


Iohannis: Guvernul nu poate sa treaca peste vointa cetatenilor. Solicit Guvernului sa abandoneze demersurile privind gratierea si modificarea Codurilor penale
6:16:19 AM
Klaus Iohannis cere Guvernului, printr-o postare pe Facebook, sa renunte la proiectele privind gratierea si modificarea Codului penal. "Guvernul nu poate să treacă peste voința cetățenilor, care este suverană. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorată!", a scris Iohannis.


Gala Premiilor Participarii Publice: 31 ianuarie, termenul final pentru inscrieri
6:12:15 AM
Cetatenii sau organizatiile care au intervenit in decizii publice, pentru schimbari favorabile in comunitate, se pot inscrie, pana marti, 31 ianuarie 2017, la cea de-a VIII-a editie a Galei Premiilor Participarii Publice (G3P). De asemenea, la Gala se pot inscrie si institutii publice care au demonstrat implicarea cetatenilor in procesul decizional.


Judecatorii au anulat cele 43 de memorandumuri privind autonomia teritoriala adoptate de consilii locale din Harghita
6:09:56 AM
Magistratii de la Tribunalul Harghita si Curtea de Apel Targu Mures au anulat definitiv toate cele 43 de memorandumuri adoptate de consilii locale din Harghita, prin care se solicita autonomie teritoriala, anunta Agerpres.


Un primar PNL al unei comune dambovitene, printre arbitrii care au oficiat sub identitate falsa la amicale in Turcia
6:07:25 AM
Valentin Mihalache, primarul PNL al comunei dambovitene Darmanesti, se numara printre aribitrii romani care au oficiat la meciuri amicale in Turcia si Cipru, sub identitati false, se arata intr-o ancheta a Gazetei Sporturilor, scrie news.ro. Acestia sunt banuiti ca au influentat rezultatul partidelor pentru mafia pariurilor.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply