Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cristian Busu a primit inca un mandat de un an ca presedinte al Consiliului de Administratie al Electrica
2:55:32 AM
Consiliul de Administratie al Electrica a decis pe 27 ianuarie 2017 numirea lui Cristian Busu in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie pentru un mandat de un an. Tot pe 27 ianuarie, Consiliul de Administratie a hotarat revocarea lui Ramiro Robert Eduard Angelescu din functia de director executiv al Directiei Coordonare Vanzari.


Mercedes-Benz recheama in service 530 de SUV-uri din Romania: Daca esti foarte slab senzorii te-ar putea crede scaun pentru copil
2:51:32 AM
Mercedes-Benz recheama in service 530 de SUV-uri ML, GL, GLE, GLS si GLE Coupe comercializate in Romania – toate an model 2015-2016, deoarece senzorii din scaunul din dreapta ar putea “crede” ca o persoana foarte slaba este, de fapt, un scaun pentru copil, si calculatorul ar dezactiva automat airbag-ul.


Fauna Romaniei s-a imbogatit cu o noua specie - pescarusul nord american
2:49:00 AM
Fauna Romaniei s-a imbogatit cu o noua specie, pescarusul nord american denumit "Pescarusul lui Franklin". Potrivit unui comunicat emis de Societatea Ornitologica din Romania, specia a fost observata pentru prima oara in judetul Olt, la Slatina. Observatia a fost facuta de unul din membrii fondatori ai Societatii Ornitologice Romane, Szabo Jozsef junior, alaturi de prietenul sau, birdwatcher-ul Pal Lajos.


Procesul lui Liviu Dragnea a inceput cu o amanare. O parte dintre inculpati au cerut timp pentru a isi angaja avocati. / Dragnea: Sa vedem daca acest proces se bazeaza pe doua declaratii mincinoase, obtinute in conditii suspecte la DNA
2:39:00 AM
Procesul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, care a avut marti primul termen de judecata pe fond, a inceput cu o amanare. Urmatorul termen a fost stabilit pentru data de 14 februarie, dupa ce mai multi inculpati au cerut timp pentru a isi angaja avocati. "Vreau sa aduc si eu martori si sa audieze din nou martorii, sa vedem daca acest proces se bazeaza pe doua declaratii mincinoase, obtinute in conditii suspecte la DNA", a declarat Liviu Dragnea, la iesirea din sediul instantei supreme.


​Primaria Capitalei vrea sa extinda Parcul Herastrau cu 4,2 hectare
2:36:02 AM
Primaria Capitalei vrea sa extinda Parcul Herastrau cu 4,2 hectare, institutia cerand printr-o hotarare de Consiliu Local adoptata luni aceasta suprafata de la Guvernul Romaniei. Terenul se afla chiar langa Parcul Herastrau, pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 2B, iar in prezent este in administrarea Ministerului Afacerilor Externe. Terenul  este liber de constructii, dar nu este ingrijit, este plin de gunoi, vegetatia este neintretinuta, iar gardul este distrus.


Rata somajului a coborat in decembrie la 5.7%. Ca numar, Statistica a numarat 507.000 de someri romani
2:11:12 AM
Rata somajului in luna decembrie 2016 a scazut cu 0,2 puncte procentuale fata de luna precedenta (5,7%), a transmis marti Institutul National de Statistica. Numarul somerilor (in varsta de 15-74 ani), din luna decembrie 2016 a fost de 507.000 persoane, in scadere atat fata de luna precedenta (521.000 persoane), cat si fata de aceeasi luna a anului anterior (616.000 persoane).Pe sexe, rata somajului pentru barbati a depasit-o cu 1,8 puncte procentuale pe cea a femeilor (valorile respective fiind 6,3% in cazul persoanelor de sex masculin si 4,5% in cazul celor de sex feminin).


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply