Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Guvernul se reuneste in sedinta in aceasta seara, de la 19.45
11:03:37 AM
Guvernul Grindeanu se reuneste in sedinta in aceasta seara, de la ora 19.45, potrivit unui anunt al Biroului de Presa. Executivul nu a facut publica ordinea de zi, dar a anuntat ca la finalul sedintei va face declaratii ministrul Finantelor Viorel Stefan.


Turcan: PNL va vota impotriva bugetului de stat pe 2017; este un buget nerealist si inselator
11:01:44 AM
PNL va vota impotriva proiectului de buget de stat pe anul 2017, deoarece este nerealist si "inselator", a anuntat liderul liberal Raluca Turcan, care a precizat insa ca parlamentarii PNL vor depune o serie de amendamente pentru imbunatatirea proiectului, transmite News.ro.


Surse: CNATDCU a respins contestatia lui Mugur Ciuvica la decizia de neplagiat data in cazul lucrarii de doctorat a sefei DNA
10:56:27 AM
Consiliul General al CNATDCU a respins marti contestatia in cazul lucrarii de doctorat a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, au declarat, marti, pentru Agerpres surse oficiale. Au votat impotriva contestatiei 32 de membri ai CNATDCU, unul in favoarea acesteia, iar un alt membru s-a abtinut.


Prognoza meteo pentru miercuri si joi: Temperaturi in usoara crestere fata de intervalul precedent
10:52:40 AM
Valorile termice vor creste usor fata de intervalul precedent, iar cele diurne se vor situa in jurul mediilor climatologice in majoritatea regiunilor, insa in centru, sud si est vremea se va mentine inca rece, dimineata si noaptea, informeaza meteorologii, potrivit Mediafax.


Fostul presedinte polonez Lech Walesa, considerat un simbol al luptei impotriva regimului comunist, a fost colaborator al Securitatii
10:24:00 AM
Fostul presedinte polonez Lech Walesa a fost informator al Politiei secrete comuniste (fosta Securitate poloneza) la inceputul anilor '70, au anuntat marti sefii Institutului Polonez pentru Memoria Nationala, citand rezultatele unei expertize grafologice, relateaza Reuters si AFP.


Politia spaniola a arestat trei persoane in legatura furtul unor obiecte de arta in valoarea de 25 milioane de euro
10:22:46 AM
Politia spaniola a arestat marti trei persoane intr-un dosar ce vizeaza furtul a cinci picturi semnate de artistul irlandez Francis Bacon, in valoare de 25 milioane de euro, a anuntat Ministerul de Interne, citat de Reuters.


BNR a fost vizitata de inspectorii Curtii de Conturi. Ce au gasit inspectorii lui Vacaroiu in ograda contabila a Bancii Centrale?
10:20:00 AM
Inspectorii coordonati de nea Nicu Vacaroiu au publicat marti Raportul Anual pe 2015, Raport aprobat de plenul Curtii la finele anului trecut. Printre obiectivele vizitate de Curtea de Conturi a fost si BNR, , unde s-au constatat "unele deficiente privind modul de respectare a dispozitiilor legale referitoare la atribuirea contractelor de achizitii de bunuri si servicii". Redam mai jos constatarile trecute in Raportul pe care il puteti consulta aici.


Dorin Cioaba i-a scris lui Trump ca romii vor sa lucreze la zidul dintre SUA si Mexic: Oferta - la pret scazut, romii sunt buni mestesugari in prelucrarea fierului
10:16:24 AM
Autointitulatul rege international al romilor, Dorin Cioaba, i-a transmis o scrisoare presedintelui american Donald Trump in care precizeaza ca romii vor sa munceasca la construirea zidului dintre SUA si Mexic, deoarece acestia nu au de lucru si situatia lor financiara este 'foarte precara', scrie Agerpres.


Primaria Capitalei a finalizat lista bulevardelor pe care ar urma sa implementeze benzi unice RATB. Urmeaza sa obtina aprobarile de la Politia Rutiera
10:15:00 AM
Primaria Capitalei a finalizat lista bulevardelor pe care ar urma sa se implementeze benzi unice pentru tramvaie si autobuze, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru HotNews.ro. Aceasta spune ca proiectul urmeaza sa fie discutat cu Brigada de Politie Rutiera pentru aprobare. Printre bulevardele pe care Primaria Capitalei intentioneaza sa faca benzi unice pentru RATB se numara: bd. Aviatorilor, Sos. Kiseleff, bd. Magheru, Sos. Colentina bd. Decebal, bd. Tineretului si Drumul Taberei.

  • Vezi in articol lista completa.


Alina Gorghiu, dupa achitarea lui Ludovic Orban: Vedeți de ce e necesar să discutăm deschis despre răspunderea magistraților?!
10:07:00 AM
Fostul presedinte al PNL Alina Gorghiu se intreaba pe Facebook, semnaland decizia de achitarea a lui Ludovic Orban in prima instanta: "Vedeti de ce e necesar sa discutam deschis despre raspunderea magistratilor?!", afirmand ca este nevoie sa fie intarita justitia din Romania, "dar abuzurile trebuie diminuate prin modificari legislative".


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply