Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

​VIDEO Real Madrid - Real Sociedad 3-0/ Galacticii s-au distantat la patru puncte de urmaritoare
1:56:00 AM
Real Madrid a castigat cu scor de neprezentare, 3-0, meciul cu Real Sociedad, contand pentru etapa cu numarul XX din Primera Division. In urma acestui succes, echipa antrenata de Zinedine Zidane s-a distantat la patru puncte de urmaritoarele FC Barcelona si FC Sevilla. Trebuie mentionat faptul ca "albii" au si un meci mai putin disputat.


Ministerul de Interne: De la 1 februarie vor fi eliminate 22 de taxe nefiscale. Care sunt acestea
1:55:00 AM
Cele 22 de taxe nefiscale, care vor fi eliminate de la 1 februarie, erau percepute pentru diferite servicii prestate de catre structurile Ministerului Afacerilor Interne, scrie Mediafax. Printre acestea se numara taxa de cazier judiciar si taxa de examinare pentru obtinerea permisului de conducere. Astfel, se va elimina taxa de 10 de lei pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar, documentul urmand a fi eliberat gratuit solicitantilor. Prevederea este valabila atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice.


UPDATE Atentatul dintr-o moschee din Quebec: Sase morti si opt raniti
1:36:00 AM
Sase persoane au fost ucise intr-o moschee din Quebec si alte opt ranite in urma uni schimb de focuri provocat de doi barbati care au tras asupra credinciosilor la finalul rugaciunii de seara, potrivit unui nou bilant al politiei prezentat luni, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply