Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sapte sportivi rusi, suspendati pentru dopaj - Printre ei se afla si un campion olimpic
9:55:33 AM
Sapte sportivi rusi, printre care Dimitri Trunenkov, campion olimpic la Soci (2014) la bob patru persoane, au fost suspendati pentru dopaj, a anuntat, marti, agentia antidoping din Rusia, Rusada, informeaza BBC, conform News.ro.


Alimente cu proprietati anti-imbatranire care nu ar trebui sa lipseasca din dieta zilnica
9:53:38 AM
Cercetatorii din domeniul nutritiei au descoperit ca un anumit compus pe care il putem lua din unele fructe si legume ar putea inversa efectele trecerii timpului asupra organismului, imbunatatind rata metabolica si crescand nivelul de energie.


Cele mai bune produse high-tech romanesti, premiate de ANIS
9:50:00 AM
Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii a premiat cele mai bune proiecte high-tech realizate de companii si startup-uri romanesti. Printre acestea se afla o scoala  sistem de învățământ alternativ pentru cei interesati de tehnlolgie, un produs agro-tech sau produse IT pentru detectarea substanțelor periculoase și a drogurilor. Iata lista completa.


Eliminarea timbrului de mediu de la 1 februarie a generat o crestere considerabila a numarului de programari la RAR
9:47:00 AM
Eliminarea timbrului de mediu si a altor taxe de la 1 februarie a generat o crestere considerabila a numarului de programari in aceasta perioada in vederea eliberarii actelor necesare inmatricularii masinilor second-hand, cumparate din strainatate, a anuntat Registrulu Auto Roman (RAR), care a precizat ca va prelungi programul pentru reprezentantele sale, informeaza news.ro.


DNA despre impactul dezincriminarii abuzului in serviciu: Va fi incurajata conduita abuziva a functionarilor, incorectitudinea, imoralitatea si lipsa de onestitate
9:43:00 AM
Directia Nationala Anticoruptie arata ca impactul dezincriminarii abuzului in serviciu va fi "incurajarea conduitei abuzive a functionarilor, incorectitudinea, imoralitatea, lipsa de onestitate si de probitatea a acestora in solutionarea unor drepturi si interese ale persoanelor fizice sau juridice". DNA subliniaza ca modificarea ar favoriza atat persoanele care de acum inainte vor savarsi fapte de abuz in serviciu, cat si persoane deja acuzate/trimise in judecata pentru abuz in serviciu.


Ludovic Orban, achitat in prima instanta de Inalta Curte / Decizia nu e definitiva
9:42:00 AM
Ludovic Orban a fost achitat, in prima instanta, de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul in care este acuzat ca i-a cerut bani omului de afaceri Tiberiu Urdareanu pentru campania electorala la alegerile locale din vara anului 2016, anunta Digi 24.


Franta: Anchetatorii au ridicat documente din biroul parlamentar al lui Francois Fillon, in scandalul presupuselor angajari fictive
9:39:30 AM
Anchetatorii francezi s-au deplasat marti la Parlamentul francez pentru a confisca documente legate de ancheta privind suspiciunea de angajare fictiva a sotiei lui Francois Fillon, candidatul conservator la alegerile prezidentiale, scrie AFP, care citeaza surse concordante.


O campanie online indeamna oamenii sa dezinstaleze Uber, din cauza ca celebra aplicatie ar avea o atitudine pro -Trump
9:18:02 AM
​In SUA o campanie online sub hashtag-ul #DeleteUber invita utilizatorii aplicatiei sa o dezinstaleze si sa stearga conturile dupa ce Uber a fost criticata pentru atitudinea sa fata de protestele impotriva interdictiilor de intrare in SUA introduse de Donald Trump. Critcii Uber spun ca aplicatia trebuie boicotata si fiindca CEO-ul Uber face parte dintr-un grup consultativ format din lideri cunoscuti din business care il sfatuiesc pe Trump.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply