Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Legea parteneriatului public-privat a fost publicata in Monitorul oficial si va intra in vigoare de Craciun. Vezi in text cele mai importante prevederi ale legii
5:38:35 AM
La sfarsitul saptamanii trecute a fost publicata in Monitorul Oficial o lege foarte importanta pentru investitiile pe termen lung din sectorul public - Legea parteneriatului public-privat.  Legea nr. 233/2016 aplica procedura de derulare a unui parteneriat public-privat ce are ca obiect realizarea, reabilitarea sau extinderea unui bun sau a unor bunuri destinat prestarii unui serviciu public sau operarii unui serviciu public.


Vanzarile modelului fabricat de Ford la Craiova au scazut cu peste 10% in primele zece luni
5:30:46 AM
​Vanzarile Ford in Europa au crescut cu 6%, in special datorita SUV-urilor marcii, in timp ce modelul B-MAX fabricat la Craiova are un an slab, gasindu-si sub 35.000 de clienti. Ford a vandut in Europa 1,28 milioane de masini intre ianuarie si octombrie, Marea Britanie fiind cea mai mare piata. Pe 29 noiembrie Ford va lansa noua generatie Fiesta si va prezenta o serie de alte noutati la un eveniment la Koln.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply