Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Biroul Electoral Central: CURS-AVANGARDE si IRES - institute de sondare a opiniei publice acreditate pentru exit-poll-uri
11:30:46 AM
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat, in sedinta de marti, o decizie privind acreditarea Consortiului format din Centrul de Sociologie Urbana si Regionala - CURS si Grupul de Studii Socio-Comportamentale AVANGARDE pentru efectuarea de sondaje de opinie la iesirea de la urne la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Pentru realizarea de exit-poll-uri a mai fost acreditat si Institutul Roman Pentru Evaluare si Strategie - IRES.


Trafic rutier restrictionat in zona Arcul de Triumf cu ocazia paradei de Ziua Nationala
11:07:18 AM
Circulatia rutiera va fi inchisa joi, intre orele 4.00 si 16.00, pe axul central al sos. Kiseleff si banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcul de Triumf, si banda I pe Sos. Bucuresti - Ploiesti, sensul de mers Piata Presei Libere catre Fantana Miorita, precum si pe banda IV pe Sos. Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Fantana Miorita catre Piata Presei Libere, informeaza Brigada Rutiera, citeaza Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply