Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Greenpeace Romania a supravegheat timp de 2 zile o padure din Gorj. Descoperirea revoltatoare facuta de organizatie
3:38:00 PM
Dupa ce au supravegheat o padure din Gorj, voluntarii acestei organizatii de mediu spun ca, in doua zile, 35 de camioane cu busteni au fost comercializate ilegal. Prejudiciul ajunge la 25.000 de euro. Cei vizati resping acuzatiile, in timp ce activistii au sesizat Ministerul Mediului, garda forestiera si DIICOT.


Liviu Iolu: Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta de modificare a Legii cinematografiei
3:22:32 PM
Guvernul a adoptat, marti, o ordonanta de urgenta de modificare a Legii cinematografiei, care cuprinde o serie de schimbari legate de modul de finantare din Fondul cinematografic a productiei cinematografice, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Liviu Iolu, potrivit Agerpres.


VIDEO Interviu cu ministrul Fondurilor Europene. Rata de absorbtie in noua perioada de programare, sub media UE. Nu prea stim in ce masura diplomele obtinute de cursantii POSDRU le-au fost utile pentru angajare
2:57:00 PM
Romania inregistreaza o rata de absorbtie a fondurilor europene in perioada 2014-2020 sub media Uniunii Europene, insa din martie 2017 tara va putea sa ia fonduri structurale si de coeziune ca rambursari de cheltuieli in proiectele derulate, spune ministrul Dragos Dinu, intr-un interviu acordat HotNews.

  • Vei interviul pe larg, cu inormatii despre vechiul POSDRU, noul POCU, sistemul electronic MySMIS si alte teme.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply