Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Serviciile secrete germane trag un nou semnal de alarma legat de atacurile cibernetice provenit din Rusia: Europa, in centrul tentativelor de destabilizare
6:31:58 AM
Seful serviciilor secrete germane a avertizat marti fata de o multiplicare a actelor de piratare informatica provenite in special din Rusia, pentru a influenta jocul politic din aceasta tara, cu mai putin de un an inainte de alegerile parlamentare, scrie AFP.


Florentin Pandele, cercetat de politie pentru loviri si alte violente
6:27:37 AM
Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, este cercetat pentru loviri si alte violente de catre de politistii din Ilfov, care s-au autosesizat in unor imagini difuzate in presa in care edilul este surprins cand ar agresa un barbat, transmite News.ro.


Eternul candidat la functia de premier sustinut doar de cativa rusi si de Dan Puric: Calin Georgescu
6:27:00 AM
Ca de obicei inainte de alegeri, numele lui se plimba iarasi prin spatiul public. Calin Geogescu, vesnicul candidat la functia de prim-ministru al Romaniei, vrea si in acest sa fie prim-ministru. Este propus de Federatia “Societatea Civila Romaneasca”, o organizatie care a felicitat Rusia pentru Anexarea Crimeei(*). In acest an, prima propunere a venit direct pe site-ul agentiei de media controlata de Kremlin, Sputnik Moldova, care a publicat un elogiu la adresa lui Georgescu intr-un editorial intitulat “Dr. Calin Georgescu va fi viitorul prim-ministru”, preluat in aceeasi zi de Russia Today Romania. In trecut, “tehnocratul” care se prezinta si membru al Grupului de la Roma, Calin Georgescu a fost dorit premier de Dan Puric, aflat pe lista cu persoane pe care ideologul rus Alexandr Dughin le avea in vedere pentru crearea unui cerc de influenta pro-rus in Romania(**).


Preluarea PC Garage de catre eMAG a fost aprobata cu anumite conditii de catre Consiliul Concurentei. Ce angajamente si-a luat eMAG
6:17:00 AM
Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a autorizat cu anumite conditii tranzactia prin care PC Garage, magazin specializat in produse IT si electronice, este cumparat de catre Dante International, companie care detine cel mai mare retailer online eMAG. Tranzactia conduce la consolidarea pozitiei pe piata a Dante si, implicit la scaderea presiunii concurentiale pentru anumite categorii de produse, astfel ca Dante si-a luat angajamentul de a cesiona patru magazine online active pe piata comercializarii cu amanuntul de produse nealimentare si anume: www.pcfun.ro, www.shopit.ro, www.garagemall.ro si www.electrofun.ro.


Purtatorul de cuvant al Kremlinului: In general opiniile lui Putin si Trump coincid. Nu si in privinta lui Fidel Castro
6:08:51 AM
Punctele de vedere ale lui Putin si Trump in general coincid, dar cei doi sunt in dezacord in privinta fostului lider cubanez Fidel Castro, a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov, citat de Reuters.


Bacteriile rezistente la antibiotice ar putea fi distruse cu alte bacterii
6:00:26 AM
In timp ce microorganismele sunt din ce in ce mai rezistente la antibiotice, oamenii de stiinta multiplica cercetarile pentru a gasi alternative. De această data, ei au folosit cu succes un mijloc natural: bacteriile agresive care devoreaza alte bacterii, actionand ca un antibiotic viu, relateaza BBC, citat de Agerpres.


POR 2016: Bataie pe cei pana la 200.000 Euro europene pentru micile afaceri
5:55:00 AM
Linia de finantare europeana prin care micile afaceri pot obtine pana la 200.000 Euro pentru investitii urban a insumat cele mai multe proiecte depuse dintre toate liniile deschise in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, a informat marti Ministerul Dezvoltarii Reionale si Administratiei Publice.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply