Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cum ne afecteaza menstruatia somnul si ce este de facut
5:23:47 AM
Potrivit unui sondaj de opinie realizat de institutul National Sleep Foundation, aproximativ 70% dintre femei declara ca odihna de pe timpul noptii le este intrerupta in perioada menstruatiei din cauza simptomelor specifice, cum ar fi sensibilitatea sanilor, balonare, crampe si dureri de cap.


Buzau: Trafic blocat pe DN 2, la limita cu judetul Ialomita, in urma unui accident soldat cu un mort si patru raniti
5:20:31 AM
Traficul pe drumul national (DN) 2 E 85, la limita dintre judetele Buzau si Ialomita, este blocat luni din cauza unui accident in care au fost implicate doua autoturisme, soldat cu moartea unei persoane si ranirea altor patru, scrie news.ro.


Consolidarea Arcului de Triumf s-a terminat, monumentul va fi re-inaugurat astazi. Lucrarea trebuia terminata in martie 2015
5:20:00 AM
Primaria Capitalei a anuntat ca a finalizat lucrarile de consolidare si restaurare a Arcului de Triumf, iar monumentul va fi inaugurat in aceasta seara. Lucrarile au inceput in ianuarie 2014, iar valoarea a ajuns la circa 31,7 milioane lei. Din suma totala, circa 23 milioane lei provin din fonduri europene.


Cartea Suge-o, Ramona! va fi ecranizata. Filmul va fi regizat de Cristina Iacob:Titlul cartii m-a respins initial
5:19:00 AM
Cristina Iacob, regizorul comediei #selfie69, incepe castingul pentru urmatorul sau film, "Suge-o, Ramona!", bazat pe romanul omonim cu peste un milion de cititori online, semnat de comediantul Andrei Ciobanu.


Criza demografică, programe, proiecte, platforme, strategii
5:02:02 AM
Numarul proiectat al populatiei in anul 2050 ramane la 16 milioane (in ipoteza mentinerii fertilitatii la 1,4 copii la o femeie) dar schimbarile structurale isi amplifica deteriorarea. Pana in anul 2025 in populatia feminina de 15-49 ani, de la care provin copii tarii, vor predomina generatii relativ mari nascute inainte de anul 1990. Raportul se va schimba apoi in favoarea generatiilor mai mici venite pe lume in anii 1990-2015 si acestea vor detine proportia cea mai ridicata pana la mijlocul secolului. Nimic nu poate schimba matematica acestei determinari structurale.


VIDEO Japonia: Un patinoar sub care puteai contempla siluetele a 5.000 de pesti congelati si-a inchis portile, in urma scandalului declansat
4:41:47 AM
Un parc de distractii din Japonia, care propunea clientilor sa patineze pe gheata contempland sub picioarele lor 5.000 de siluete de pesti congelati, a fost nevoit sa inchida patinoarul, duminica, dupa un val de critici, scrie AFP.


Scandal urias in Ungaria: Un militant de extrema dreapta care a asasinat un politist avea legaturi cu serviciile secrete rusesti
4:37:01 AM
Ungaria e in stare de soc dupa ce seful unei grupari paramilitare neo-naziste a asasinat un politist si a ranit grav un altul. Presa maghiara si cea internationala scriu despre legaturile stranse pe care gruparea Hungarian Front Line (MNA) si fondatorul sau, István Győrkös, le au cu Rusia si serviciul secret al Armatei ruse, temutul GRU. Financial Times citeaza autoritatile maghiare, care spun ca membrii gruparii neo-naziste s-au antrenat impreuna cu diplomati (suspectati ca ar fi spioni sub acoperire) si militari rusi.


Peste 70 de designeri romani vor participa la targul de Craciun Cloud No. 9
4:31:00 AM
Editia de Craciun a targului Cloud No. 9 va avea loc pe 17 si 18 decembrie, la Crystal Palace Ballrooms din Capitala, unde peste 70 de designeri romani au pregatit creatii care sa inspire alegerea celor mai potrivite cadouri de sarbatori in sectiunile: design vestimentar, bijuterie de autor, accesorii, vintage autentic, decoratiuni, cosmetice si cadouri pentru copii.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply