Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Accidente aviatice care au afectat lumea sportului de-a lungul timpului
5:38:21 AM
Accidentul de avion in care a fost implicata echipa de fotbal Chapecoense, aflata in drum spre Medellin pentru disputarea finalei Copei Sudamericana, este cel mai recent dintr-o serie care a afectat lumea sportului, scriu As si AFP.


Parohul Manastirii Pasarea a reclamat ca i s-au furat din chilie 344.000 de lei
5:37:10 AM
Preotul paroh al Manastirii Pasarea a reclamat la Politie ca, la sfarsitul lunii octombrie, persoane necunoscute au intrat in chilia lui si i-au furat 344.000 de lei si o geanta din piele, au declarat pentru News.ro surse din Politia Ilfov.


Greenpeace Romania a descoperit 35 de transporturi ilegale de lemn in Gorj
5:26:00 AM
O echipa Greenpeace Romania a identificat in doua zile 35 de transporturi ilegale de lemn in Gorj in valoare de circa 25.000 de euro, folosind aplicatia Inspectorul Padurii,  potrivit unui comunicat de presa emis de ONG.  Greenpeace Romania a transmis o sesizare in acest caz catre Procuratura (DIICOT), Garda Forestiera Valcea si Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor.


[P]Ce produse de creditare poti folosi?
5:18:03 AM
Pe piata exista mai multe produse de creditare, insa trebuie sa il alegi pe cel potrivit pentru tine. Iata cateva produse de creditare pe care le poti folosi, fiind foarte important sa te informezi inainte si sa fii prudent atunci cand optezi pentru unul dintre ele.


Vlad Voiculescu: Multi dintre managerii de spitale trebuie sa plece
5:15:41 AM
Ministerul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat ca "multi dintre managerii de spitale care sunt acum in functie trebuie sa plece", precizand ca si in cazul Agentiei Nationale de Transplant (ANT) ar putea fi nevoie de schimbari de oameni, transmite Mediafax.


Dacian Ciolos cere TVR sa nu mai difuzeze deloc interviul pentru Viata Satului
5:12:00 AM
Premierul Dacian Ciolos se pronunta categoric impotriva difuzarii interviului la o alta data, alt interval orar sau alt canal al SRTV in afara celor agreate cu realizatorul emisiunii inainte de inregistrarea interviului, adica 27 noiembrie 2016, ora 10:45 pe canalul TVR 1 in cadrul emisiunii "Viata satului", se arata intr-un comunicat al Guvernului. De asemenea , cere sa nu fie difuzat nici intr-un spatiu de dezbatere electorala si nici pe vreun canal online.


Patru judecatori si fosti judecatori de la Inalta Curte, achitati in dosarul in care care fusesera trimisi in judecata de DNA
4:51:00 AM
Judecatoarele Gabriela Birsan si Corina Corbu, de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, au fost achitate, marti, de instanta suprema, in dosarul privind fapte de coruptie de care au fost acuzate de procurorii DNA, transmite News.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply