Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Industria a pierdut din avant in octombrie. Ce s-a putut intampla? (barometrul industrial)
3:22:00 AM
In septembrie, industria isi revenise dupa cinci luni de scadere continua. Dar in octombrie, potrivit datelor furnizate de Barometrul Industrial, activitatea a incetinit din nou. Indicatorul pentru volumul productiei a scazut de la 60 in septembrie la 56 in octombrie. Acum indicatorul se afla cu un punct sub media ultimelor 24 de luni. Caderea brusca a indicatorului inseamna ca in luna octombrie volumul total de bunuri si produse fizice realizate in industrie s-a micsorat fata de luna anterioara. Totusi, industria continua sa se mentina intr-o zona de relativa crestere, cu 6 puncte deasupra pragului sub care se afla zona de contractie. Ce s-a putut intampla?


10 argumente in favoarea Primei Case. Finantele vor prelungirea programului cu inca 5 ani si suplimentarea in acest an a plafonului cu un sfert de miliard de lei
2:41:36 AM
Ministerul Finantelor Publice (MFP) propune suplimentarea plafonului alocat pe anul 2016 pentru programul guvernamental "Prima casa" cu inca 250 de milioane de lei, ca urmare a solicitarilor transmise de bancile inregistrate in program, se arata intr-un comunicat al Ministerului. Vezi in text care sunt cele 10 argumente ale finantistilor pentru care ar dori prelungirea cu inca 5 ani a programului.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply