Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Netflix a adaugat o optiune care permite abonatilor sa descarce emisiuni fara costuri suplimentare pe dispozitivul mobil
4:05:00 PM
Netflix a adaugat o optiune care permite abonatilor sa descarce emisiuni fara costuri suplimentare pe dispozitivul mobil, pentru a le urmari fara conexiune la internet, relateaza Reuters.


Calin Popescu Tariceanu: Voi asista la parada din randul oamenilor. Iohannis arata ca este un om mic
3:42:00 PM
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat miercuri seara ca va participa la parada de 1 Decembrie din multime, aratand ca deciziile presedintelui Klaus Iohannis privind lista de invitati sunt cele ale unui "om mic", "prizonier al unor resentimente", scrie Mediafax.


Cinematografele din India sunt obligate sa afiseze steagul national pe ecrane, in timp ce se canta imnul
3:21:00 PM
In cinematografele din India trebuie sa se cante imnul national inainte de a rula un film, iar publicul trebuie sa se ridice in picioare si sa asculte in liniste pana la sfarsit, arata o hotarare a Curtii Supreme a tarii, informeaza Reuters.


Donald Trump a convins compania Carrier sa pastreze 1.000 de locuri de munca in Indiana in loc sa le transfere in Mexic
2:32:00 PM
Donald Trump a convins producatorul de sisteme de incalzire si climatizare Carrier sa pastreze aproape 1.000 de locuri de munca in Indiana, in loc sa le transfere in Mexic, o prima victorie-test pentru presedintele ales, care a promis sa opreasca transferul de slujbe in tara vecina, relateaza News.ro citand CNN.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply